tiistai 23. helmikuuta 2010

Lumimyräkkää

Oli tänään taas vaihteeksi lumimyräkkä päivä. Sain sentäs itseni liikkeelle, kun piti kirjastoon palauttaa kirjoja ja samalla lainasin uusia. Aikamoista taaperrusta tuo oli, kun jalkakäytäviä aurataan todella huonosti. Yhdelle jalkakäytävälle oli ilmestynyt lumikinos. En sitten viitsinyt sen kinoksen ylitse kiivetä vaan kiersin ajotien laitaa pitkin.

Kirjastossa sain kuulla, että yksi kirja oli ollut liian monta kertaa lainassa. Meinasin ottaa sen kirjan mukaan, mutta en sitten ottanut. Ei auttanut kuin tehdä toinen lenkki ja sen tehin vähän mutkan kautta. Tulipahan ainakin kävelyä tälle päivälle.

Muuten ohjelmassa oli töllön katselua, musiikin kuuntelua ja päiväunia. Jussikin aloitti sitten samassa konsernissa päivätyön puolella ja eka päivä oli heti 9-tuntinen ja vielä tuossa myräkässä. Toisaalta nyt unirytmi paranee meillä molemmilla ja Jussikin saa tehdä työt valoisan aikaan + viikonloput on vapaat.

Kisojakin on seurattu. Yhdistetyn joukkuekisassa voisi se toinen mitsku tulla, mutta vaatii kaikilta onnistunutta hiihtoa. Naisten taitoluistelussa mitali olisi jo todella kovan luokan suoritus samoin jo viiden parhaan joukkoon pääsemine. Toisaalta yllätyksiä on taitoluistelussakin sattunut.

Huomenna taas treeni pt:n kanssa. Pitääkin lähteä hyvissä ajoin, kun kelit on mitä on ja liikenne takkuaa. Tuli tänään ilmottautua myös uintikurssille, toisin on vain yhden kerran mittainen. Uimakoulut kun oli ehtineet alkaa. Jos vaikka kesällä tai syksyllä menisi tuonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.