keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Piikitettävänä ja muuta höpinää

Näköjään yhteen päivään voi mahtua kaikenlaisia sattumaa ja tapahtumaa. Tälläkertaa menin bussi + juna yhdistelmällä, mutta nyt tökki kehä. Onneksi oli myös junat myöhässä.

Töissä sain tehtyä asioita oman suunnitelman mukaan. Kävin myös ottamassa sen työnantajan tarjoaman sikainfluenssarokotuksen. Jälkioireina normaalin pistokohdan kivun lisäksi mm. hermokivut lisääntyivät ja suuhun tuli kummallinen maku. Iltapäivällä oli myös ohjelmassa taas vaihteeksi erikoislääkärin tutkimus. Tässäkin tapauksessa selvittiin säikähdyksellä eikä tarvinuut lähteä mihinkään tähystyksiin. Tosin saamani lääke kyseiseen haavaumaan oli yllättävän kallis, eikä sitä ollut kaikissa apteekeissa edes varastossa.

Tuon jälkeen oli vielä lyhyt tapaaminen PT:n kanssa. Kartoitettiin siis tilanne ja mietittiin, minkälaista treeniä aletaan tekemään. Samoin tuo painonhallintaoperaatio on tarkoitus ottaa paremmin mukaan. Ensi viikolla alkaa sitten ne kunnon treenit.

On tässä tullut jo jonkin aikaan eräistä asiasoista huomattua taas kerran, että kiittämättömyys on monen monissa asioissa palkkana. On taas saanut miettiä omia toimintatapojaan, kun turpaan on tullut suunnasta jos toisesta. Samoin se on ongelma, jos tuot johonkin keskusteluun sen toisen näkökulman ihan yleisellä tasolla, leima on otsassa ja heti.

Vielä yksi juttu, eli jos/kun näette tässä blogissa sellaista tekstiä, minkä voisi kirjoittaa toisin tai editoida, mielummin rohkeasti viestiä suoraan minulle eikä minkään välikäsien kautta. No jos on helpompaa kirjoittaa mutkien kautta, en sitäkään voi tietysti kieltää.

Täsmennän sen verran, että tämä on minun henkilökohtainen blogi ja kirjoitan asioista yksityshenkilönä, jos/kun se on jotain lukijalta unohtunut. Jos olen jollekin henkilölle/taholle aiheuttanut teksteilläni mielipahaa, pyydän anteeksi.

2 kommenttia:

  1. Helsingin Kehätiet on aina ja joka kerta mieleen painuva kokemus. Siis ihan helpot ajaa ja hyvin olen löytänyt aina perille, kun niitä olen joutunut käyttämään, mutta sitä liikennekulttuuria joutuu aina ihmettelemään. Se taitaa olla ihan ainutlaatusta koko maalimassa.

    RTTH

    VastaaPoista
  2. On nuo kehät aikamoisia kokemuksia, mutta on myös Jyväskylän liikennejärjestelyt siltoineen ja kaikkinee aikas mutkikkaita ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.