maanantai 10. toukokuuta 2010

Ei paljon kerrottavaa.

Ei tästä päivästä ole paljon kerrottavaa. Aamulla olisi nukuttanut niin makeasti, mutta piti ehtiä koulutukseen ja ihan kohtuullisen hyvin tuonne ehdin.

Päivä meni siis koulutuksessa. Paljon tuli taas päivän aikana asiaa, joten aikas rankka päivä tuo oli.

Töiden jälkeen oli sitten yhdistyksen kokous ja aikamoisia tunneryöppyjä tuolla oli parista asiasta. Päätökset saatiin tehtyä, vaikka ei ne päätökset kaikille mieleen ollut. Toisaalta noin suurissa asiossa saadaan harvoin kaikkia miellyttäviä päätöksiä. Saas nähdä, milloin seuraavan kerran menen kyseisiin kokouksiin, edellisestä kun oli vierähätnyt joku tovi.

Sen verran pitkään tuolla meni, että en enää jaksanut mennä minnekkään salille vaan tulin suoraan kotiin. Kotimatkalla näin pitkästä aikaa juoksupiireistä tutun kaverin P:nja tuli muutama kuulumisia vaihdettua. Oli kiva nähdä ja jutella ja toivottavasti pääset taas pian kunnolla treenaamaan.

Kotona sitten katsoin töllöä, surffasin netissä ja vähän luin kirjaa. Huomenna pitäisi ehtiä vieläkin aikaisemmaksi töihin, kun on aamulla tunnin opintopiiri tuosta tämänpäiväisestä koulutuksesta. Ei niihin tehtäviin ja materiaaleihin ehdi oikeastaan yhtään perhtyä, mitäs laittoivat tuon opintopiirin heti seuraavalle päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.