maanantai 17. toukokuuta 2010

Maanantaita

Eilen sitten tuli mentyä vähän normaalia myöhemmin nukkumaan, eikä sitten meinannut uni tulla millään. Kuuntelin mm. yöllistä vesisadetta. Muutaman tunnin sain kuitenkin nukutuksi.

Aamulla oli hieman vaikeuksia saada itseään liikkeelle, mutta oli tänään sovittu fyssarin kanssa tapaaminen. Ei siis auttanut jäädä lorvailemaan, vaan lähteä ajoissa liikkeelle. Olin tuolla hyvissä ajoin.

Fyssari taas tiedusteli tilannetta ja sitä, miten aktiivisesti olen niitä liikkeitä tehnyt. Sain kehuja, että olin noinkin tunnollisesti noin tehnyt. Fyssari taas katsoi niitä liikeratoja ja käytiin läpi ne harjoitteet eli olinko tehnyt ne likkkeet oikein. Kuulemma olin tehnyt. Lisäksi sain yhden uuden liikkeen ohjelmaan.

Töihin tuli mentyä vähän myöhemmin. Sain silti hyvin töitä tehdyksi, vaikka iltapäivällä menasi vähän tulla väsy. Onneksi hörppy vettä + mandariini piristivät oloa.

Töiden jälkeen suuntasin sitten en lätkää katsomaan vaan salille. Viikonloppuna kun ei viitsinyt kauniita päiviä uhrata salillakäyntiin, piti tänään sitten skarpata. Tein ensiksi vartin mittaisen alkulämmittelyn kuntopyärällä ja siten sen saliohjelman. Ihan hyvin sain ne tehdyksi, tosin se askelkyykky + vipunosto yhdistelmä tuottaa edelleen ongelmia. Loppuun vielä venyttelyt ja salin puolella aikaa kului 60 minsaa.

Huomasin, että junan lähtöön on aikaa, joten kävin samalla reissulla lataamassa ärrällä matkakortin. Kotona sitten vuorossa oli kokkaamista, syömistä, vähän töllön kasomista ja netissä surfaamsita.

Kirjoista Antoine De Saubt-Exupéryn yhteisniteenä ilmestynyt Siipien sankarit ja Yölento tuli luetuksi. Ihan runollisesti kirjoitettu ja samalla tuli aimo annos lentämisen historiaa. Nyt vuorossa on omasta kijahyllystä vaihteeksi ruotsalaista dekkaria eli Åke Edwardsonin Maanpäällinen taivas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.