torstai 27. toukokuuta 2010

Parin päivän kuulumiset

Näköjään tämän blogin päivitystahti on hidastunut eli jonkin aikaa on tullut kirjoiteltua vain joka toinen päivä. Toisaalta ei nyt mitään isoja juttujakaan ole tapahtunut, eikä kukaan lukijakaan ole tätä muutosta pahemmin ainakaan kommentoinut, joten tällä linjalla jatketaan ellen sitten saa jotain inspiraatiota kirjoittaa taas päivittäin.

Eilen oli lentsun suhteen parempi päivä, mutta päätin silti antaa aikaa toipua tuosta pari päivää, joten kuntoilujen suhteen tuli edelleen välipäivä. Töissäkään ei mitään ihmeellistä tapahtunut, mitä nyt pari kirjettä tuli kolleegoiden avustuksella rustattua, kun tuli yksi listaus tehtäväksi. Suurimman osan tapauksista sain ratkaistua itsenäisesti, mutta noihin pariin tapaukseen tarvitsin apua. Toinen oli vielä kirjoitettava ruotsiksi, eikä mallilauseista löytynyt apua. Toiseen taas tarvitsin apua, kun en ihan sellaiseen tapaukseen ollut aikaisemmin törmännyt.

Kotiin vaihteeksi juna + bussi yhdistelmällä ja tietty kotimatkalla alkoi sataa vettä. Tulipahan sentäs käveltyä vähän enemmän kuin normaalisti työmatkoilla.

Eilen illalla olin sen verran väsynyt, että menin jo ennnen kymmentä nukkumaan.

Tänään olotila oli lentsun suhteen normalisoitunut eli ei muuta kuin jumppavaatteet mukaa. Töissä parin tunnin puhelinvuoro rikkoi työrytmin ja jotenkin sen jälkeen oli vaikea keskittyä yhtään mihinkään. Sain silti jotakin tehdyksi. Huomenna on taas yhtä katkonainen päivä, kun piti sairastapauksen takia ottaa puhelinvuoro.

Töiden jälkeen suuntasin salille. Olin tuolla hyvissä ajoin joten ehdin tehdä kevyen 20 minsa alkuverryttelyn kuntopyörällä. Pienen tauon jälkeen pitästä aikaa yhdellä suosikkitunnillani eli shape-jumpassa. Alkuun tehtiin kome kappaletta lämmitellen mm. step-laudalla ja sitten lihaskuntoliikkeitä käsipainoilla + välissä tasapainoilua. Loppuun vielä lyhyet venyttelyt. On edelleen kiva tunti ja hiki tuli:)

Kotona ohjelmassa kokkaamista, tiskikoneen täyttöä, vähän töllön katsomista ja netissä surfaamista.

Euroviisuissa kävi sitten niinkuin vähän etukäteen aavistelin eli Kuunkuiskaajat eivät finaaliin päässeet. Muutaman kappaleen tiistaina katsoin toisella korvalla, eikä yksikään kappale säväyttänyt minua.

Kirjoista norjalaisen dekkaristin Kjell-Ola Dahlin Pikku rumpali tuli luetuksi ja oli minusta parempi kuin jokin aika sitten lukemani Äke Edwardsonin kirja. Nyt vuorossa on kirjastosta lainaamista kirjoista Anita Brooknerin Päivät Pariisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.