sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Helteet jatkuu

Tänään piti mennä salille. Ei tullut kuitenkaan tällepäivälle sitä jossain ennusteessa ennustettua sadetta ja/tai ukkosta, joten ei näin kauniina päivänä viitsinyt mennä salille. Tuon tilalle tein Vantaanjokivarressa seitsämän kilsan mittaisen lenkin. Muuten lenkki meni hyvin, mutta loppumatkasta alkoi taas Kayanot hiertämään vasenta kantapäätä ja rakkohan siinä oli sitten tuloksena. Muuten varustus oli ok, eikä minua nämä helteet vielä haittaa. Kivasti pieni tuuli vähän viilensi ilmaa, eikä ollut niin paahtavan kuuma olo. Hyvin upposi lenkin jälkeen juoma ja myös jätski ;)

Näköjän aikamoisessa hellekelissä on Ponnenjärvellä juostu 24-tuntia, onnittelut vaan kaikille "hirviön selättäneille"! Samoin onnittelut myös muissa kisoissa pärjänneille!

Kotona tuli katsottua töllöä ja varsinkin Monacon F1-kisa. Ei nyt hirveästi kisassa tapahtumia ollut, paitsi nuo muutamat seinäänajot + turva-autoepisodit. Tietty tuli surfailtua netissä ja vähän luettua kirjaa. Pitää vielä muistaa tehdä ne fyssarin antamat liikkeet ja huomenna on sitten seuraava tapaaminen + keskiviikkona kolmas, kun oli neuvo ottaa kolme käyntikertaa viikon sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.