torstai 20. toukokuuta 2010

Fyssarilla, treeniä, töitä ja kesälentsua.

Eilen oli sitten taas vaihteeksi käynti fyssarilla. Katsottiin sitä minulle vaiekuksia tuottanutta liikettä ja sain yhden liikkeen lisää. Sovittiin seuraava kontrolliaika kesäkuulle.

Töissä ei sen ihmeempiä ollut ja hyvin hommat etenevät. Töiden jälkeen suuntasin sitten salille ja ohjelmassa oli treeni pt:n kanssa. Käytiin läpi saliohjelma ja poistettiin ohjelmasta vaikeuksia tuottaneet yhdistelmät eli teen jatkossa hauskäännön, vipunoston ja askelkyykyn ihan omina liikkeinä. Muutamaan liikkeeseen lisättiin painoa ja sain ohjelmaan yhden liikkeen lisää. Niin se aika kuluu eli tuo oli viimeinen treenikerta pt:n kanssa ellen sitten ota uutta pakettia. Ajattelin ainakin kesän treenata ihan itsekseni, joten katsotaan tilannetta sitten syksyllä.

Kotona ohjelmassa oli ruuanlaittoa, vähän netissä surfaamista ja töllön katsomista. Tosin töllöä katsellessa otin samalla soffalla torkut, joten aika pikaisesti kutsui nukkumatti. Sain tosin sen helpoimman fyssarin antaman liikkeen tehdyksi.

Tänään oli aamupäivällä töissä tiedossa koulutusta. Sinänsä aihe on tuttu, mutta muutama iso uudistus ja ohjelmien muutokset tekevät tuostakin asiasta -ainakin näin aluksi- paljon monimutkaisemman ja työläämmän tuntuista. Ennen kuin asiat selvisivät vain yhdestä ohjelmasta, nyt samat tiedot täytyy katsoa tuon tutun ohjelman lisäksi kahdesta tai kolmesta muusta ohjelmasta. Väkisin tuo vie vähän enemmän aikaa.

Olinkin jo meinannut unohtaa, että minun piti seurata ja vastata yhteen talon yhteiseen sähköpostilaatikkoon, kun esimies on tänään ja huomenna lomalla. Onneksi osastopäällikkö kiersi tänään juttelemassa ja otti sen asian puheeksi.

Sen verran on ollut väsynyttä fiilistä, että päätin pitää tänään treenistä lepopäivän ja tulin suoraan kotiin. Oli vähän tarkoitus huomenna polkea työmatkat fillarilla, mutta nyt yrittää joku kesälentsu iskeä. Jussiin sama tauti oli jo iskenyt tänään. Saas nähdä, jääkö tuo fillarointi aikomukseksi vai tuleeko joku ihmeparantuminen.

Tuli sitten katsottua jääkiekon mm-kisojen osalta ainut Suomen peli kokonaan. Vähän tuo tappio Tsekeille harmittaa, mutta ei se enään niin pahalta tunnu kuin esim. joskus kymmenenvuotta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.