sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Viikonloppu vietetty

Perjantain lentsunpoikanen meni levolla ohitse, eikä enää pahemmin haitannut viikonloppuna. Eilen piti säätiedon mukaan tulla vettä koko päivän, mutta toisin kävi. Aamulla oli tosi hyvä ilma, mutta kauppassakäyntiä lukuunottamatta en itseäni ulos saanut kuin vasta illalla. Silloin tietty tuli vettä, mutta onneksi vesisade lakkasi jo heti lenkin alussa ja sain tehtyä vähän suunniteltua pidemmän kävelylenkin. Kuuden kilsan lenkkiin aikaa meni tunti ja 11 minsaa.

Muuten päivä meni kovalevyltä tallennuksia katsoessa ja tietysti myös telkkarista suoraan tulleita ohjelmia, kirjaa lukiessa ja muuten vaan ihan lepäillessä.

Tänään aamulla tuli nukutuksi vähän normaalia pidempään. Aamulla tuli soitettua äidilleni perinteinen äitienpäiväpuhelu. Onnittelut vaan äidille ja kiitos kaikesta!

Tuon jälkeen lähdettiin sitten Jussin kanssa sallille. Tein ekaksi vartin alkuverryttelyn kuntopyörällä ja sitten kuntosalin puolella pt:n ohjelman mukaan. Tälläkertaa oltiin Satsin Herttoniemen keskuksessa, joten hieman oli hakemista laitteiden sijoittelun kanssa. Onneksi löytyi tutut laitteet, eikä tarvinnut miettiä korvaavia laitteita. Askelkyykyssä tein vain kaksi sarjaa/jalka, kun se pohje edelleen vähän kiristeli. Loppuun vielä venyttelyt.

Sitten käytiin ostamassa Jussin äidille äitienpäiväkukka ja suunnattiin heidän luokseen. Onnittelut myös Jussin äidille ja myös Jussin siskolle. Heillä kun oli ensimmäiset äitenpäivät mummina ja äitinä. Oli kiva nähdä ja jutella + seurata L-vauvan touhuja. Onnittelut myös kaikille muille äideille!!

Kotosalla sitten katsottiin töllöä ja vähän surffasin netissä. Tänän viikonloppuna on taas juostu hyviä tuloksia ainakin HCR:llä ja Joensuussa. Onnittelut kaikille hienohin tuloksiin yltäneille!

Huominen työpäivä menee koulutuksessa ja illalla on vielä yhdistyksen kokous, joten pitkä päivä on taas tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.