sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vappu takana

Tuli sitten pidettyä vähän suunniteltua pidempi tauko blogi-kirjoittelusta, kun pääsi väsymys + muut kiireet yllättämään.

Torstain oli taas aika tiivis päivä koulutuksen suhteen. Tosin nyt päästiin kotiin sentäs puolisen tuntia aikatalua aikaisemmin. Tuon jälkeen olin niin sippi, että hyvä oli melkein päikkärit tarpeen. Onneksi tuli sentäs kauppareissu tehtyä ja samalla avattua fillarikausi. Yllättävän hyvin tuollainen lyhyt fillarointi meni, vaikka se aluksi vähän mietityttikin.


Viikon päätteeksi kävin vielä tyhy-tunnilla eli hierojalla. Tälläkertaa käsittelyssä oli yläkroppa eli selkä, niskat, hartiat, rintalihakset ja kädet. Ihan kohtuullisessa kunnossa lihakset oli, tosin kyllä niitä jumipaikkojakin löytyi.

Kotona sitten siivoamista ja sitten minun vahempani tulivat meille vapun viettoon. Itta meni syödessä perinteistä vappu ateriaa eli nakkeja, ranskalaisia ja perunasalaattia + vappujuomia nauttiessa.

Lauantaina aamulla käytiin sitten puolentoista tunnin kävelylenkki Vantaanjoen ratojen kävelyteitä pitkin. Satuttiin niin hyvään saumaan, että vesisade alkoi vasta viimeisillä minuuteilla. Tosin olikin porukalla varusteena core-texiä. Vähän aikaa huilailtiin ja sitten lähdettiin Helsingin keskustaan katsomaan vappufiilistä. Kierretiin Espan puistossa ja Kauppatorilla ja tuollasuunnassa tuli sitten törmättyä uskovaisten vappumarssiin ja sitä vähän sivusilmällä ihmeteltiin.

Tuon jälkeen käytiin syömässä Belge-nimisessä ravintolassa. Ei oltu tuolla aikaisemmin käyty ja vähän sattumalta se valittiin. Ruoka oli todella hyvää, joten ei jäänyt viimeiseki reissuksi tuo käynti. Sitten takaisin lähijunalla Puksuun. Pakattiin sitten tarvarat ja siirryttiin sitten Kirkkonummelle tätini ja hänen perheensä luokse jatkamaan vapunviettoa.

Siitä olikin kulunut erinäisistä syistä jo joku tovi aikaa, kun ollaan Jussin kanssa tädilläni käyty kyläilemässä. Aluksi ohjelmassa oli wappukaraokea. Joopa joo, kyllähän sitä tutussa porukassa jonkun laulun lurauttaa sujuvasti nuotin vierestä. Mihinkään julkisiin karaokehin ei minua kuitenkaan saa esintymään. Tuon jälkeen saunottiin, syötiin, nautittiin virvokkeita ja katsottiin töllöä. Sen verran taisi tuo karaoke porukkaa rasittaa, että kymmenen-puoli yhdentoista välillä lähettiin nukkumaan.

Aamulla herättiin hyvissä ajoin, joten varsinaisesti mistään wappuburchista ei voida puhua. Yöllä oli satanut vettä, mutta onneksi sää kirkastui. Käytiin sitten kävelemässä noin tunnin mittainen kävelylenkki ja samalla vähän ihmeteltiin Kirkkonummen uusia rakennuksia ja rakennusvaiheessa olevia kohteita. Ainakin keskustan osalta oli vapun sotkut saatu siivotuksi yllättävän nopeasti. Vajaan tunnin verran tuo lenkki kesti.

Kävelylenkin jälkeen vähän juteltiin ja sitten olikin ruokailun aika. On taas paripäivää tullut syödyksi todella hyvin, joten huomenna on aika palata arkeen ja tiukempaan ruokavalioon. Vanhempani toivat meidät takaisin Puksuun ja lähtivät sitten itse kotimatkalle Jyväskylään. Kiitos vappuseurasta sekä vanhemmilleni että tätini perheelle!

Kotona katsoin pari ohjelmaa pois kovalevyltä ja myös suorana töllösta tulleita ohjelmia, koneellinen pyykkiäkin tuli pyöräytettyä, vähän surffasin netissä sekä kävin vielä lyhyen kävelylenkin Vantaanjokivarressa. Tuosta kävelylenkistä jäi hyvä fiilis, kun vertaa puolenvuoden takaisia fiiliksiä. Hieman nuo hermot alamäessä tuntuilivat, mutta silti edistystä tuon suhteen on tapahtunut ja paljon. Saas nähdä, uskaltaako huomenna mennä vihdoin kokeilemaan spinningiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.