tiistai 4. toukokuuta 2010

Kolea kevätpäivä

Tänään heräsin ihan ajoissa ja hyvin nukutun yön jälkeen. Silti tuli taas häärättyä kotona kaikkea ylimääräistä, joten meinasi tulla vähän kiire töihin. Ehdin kuitenkin aikaisemmalla junalla kuin eilen. Aamulla oli todella kolea ja sateinen kesä, ei kyllä yhtään keväinen ilma ja tuli vähän myös räntää.

Töissä ei sen ihmeempiä, mitä nyt tuli taas pari tuntia puhelimessa oltua. Hiljaista oli tänäänkin langoilla. Tosin minun jälkeeni vikan vuoron tehnyt kolleega ei ollut hoksannut ajoissa katsoa, että vuorolistaan oli tullut muuros ja piti häneltä käydä asiaa kysymässä. Sain myös rustattua pari kirjettä, kun pitää taas asioita kysellä ja selvitellä. Huomenna on iltapäivällä luvassa koulutusta.

Töiden jälkeen en jaksanut mennä salille, eikä kävelylenkkikään tuollaisessa kelissä houkuttanut, vaikka sade taukosikin illan mittaan. Oli vähän tarkoitus jumpata kotona, mutta jämähdin sitten soffalle katsomaan töllöä. Ehkä eilisen spinu-kokeilun jälkeen oli hyvä antaa kropalle vähän palautusta ennen huomista treeniä pt:n kanssa.

Saatiin sitten kovalevyltä katsottua pois yksi keskeneräinen leffa ja vähän eteenpäin yhden sarjan jakson katsomista. Muuten ohjelmaan kuului lyhyet päikkärit ja vähän netissä surffailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.