lauantai 15. toukokuuta 2010

Oli hieman outoa lähteä eilen töihin vain yhdeksi päiväksi, mutta hyvissä ajoin ehdin töihin. Osa porukasta oli ottanut eilisen päivän lomaa, joten oli kivan hiljaista, toisaalta kelien puolesta olisi voinut olla lomalla. Sain silti tehdyksi kohtuullisen hyvin töitä.

Tosin jonkinverran tuo Ranskan Brivessä juostu MM+EM: 24h-kisan seuranta vaikeutti keksittymistä. Hienosti suomalaiset pärjäsivät kisassa eli naisten kisassa joukkue EM-pronssi, kaksi SE:tä ja kaikki yksitoista juoksijaa tekivät henkilökohtaiset ennätykset. Todelliset ennätysmurskajaiset siis. Onnittelut kaikille juoksijoille ja myös loistavalle huoltotiimille :)

Tuli myös eilen käytyä hierojalla. Pohkeet ja pakarat olivat jumissa, mutta etu- ja takareidet olivat yllättävän hyvässä kunnossa. Kaikista eniten helpotti tuo vasemman pohkeen paha jumitilia.

Illemmalla käytiin vielä fillarilla kaupassa. Ei menty tuonne ihan suorinta tietä vaan tuli tehtyä samalla muutaman kilsan filallarilenkki. Muuten kotona sitten ruuanlaittoa, syömistä ja töllön katsomista. Netissä surfaaminen jäi vähemmälle.

Tänään heräsin vaihteeksi jo puoli kasin aikoihin. Aamulla katsoin vähän töllöä ja tallennuksia kovalevyltä. Sitten ohjelmassa oli käynti kampaajalla eli hiustenleikkuu. Nyt on taas kesän kunniaksi vähän lyhyemmät hiukset.

Tuon jälkeen lähdin sitten käymään kirjastossa, kun piti palauttaa kirjoja. Samalla uusin lainassa olevat kirjat, mutta en tälläkertaa lainannut uusia kirjoja. Pitää omasta kirjahyllystä saada taas luetuksi muutama kirja enemmän + lainassa olleet muutamat kirjat luetuksi ennenkuin lainaan uusia kirjoja. Samassa yhteydessä tein myös kävelylenkin ja matkaa tuli vähän yli 6 kilsaa. Ihan tuota reittiä en ollutkaan aikasemmin kävelylenkillä tehnyt, joten kiva lisä valikoimaan.

Oli tarkoitus käydä illemmalla tekemässä toinen kävelylenkki, mutta aikeeksi se jäi. PÄivä meni formuloita ja leffaa katsellessa sekä netissä notkuessa.

Fyssarin antamia liikkeitä en sitten muistanut/jaksanut eilen tehdä. Pitääkin tänään olla aktiivisempi tuon suhteen. Huomenna olisi tarkoitus mennä salille hikoilemaan.

Tsemppiä myös sinne Töysän Ponnejärven suuntaan 24-tunnin juoksuun ja tälläkertaa ei taida räntäsade yllättää. Mielenkiintoisia raportteja sekä Ranskasta että kotosuomesta on varmasti tulossa luettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.