tiistai 18. toukokuuta 2010

Tiistaita

Vaikka olinkin mennyt minulle normaaliin aikaan nukkumaan, silti aamulla väsytti ihan törkeästi. Ehdin kuitenkin hyvin töihin. Töitä sain ihan hyvin tehdyksi, vaikka aamulla meinasi jonkinverran väsyttää.

Iltapäivällä oli lisäksi reilun tunnin infotilaisuus tulevasta organisaatiouudistuksesta. Onhan se kiva juttu, kun taas parin vuoden jälkeen edellisestä isosta uudistuksesta laitetaan pakka sekaisin. Ei siinä mitään, mutta tämä jatkuva muutos vaan rupeaa vähitellen turhauttamaan. Eikä noin lyhyessä ajassa pysty kuitenkaan kovin hyvin analysoimaan edellisen muutoksen hyviä ja huonoja puolia. Ei auta kuin sopeutua tulevaan ja onhan tässä reilu vuosi aikaa tuohon.

Töiden jälkeen suuntasin sitten tutulle saille. Lähdin sen verran hyvissä ajoin liikkeelle, että ehdin tehdä peräti 50 minsaa kuntopyörällä. Tuli taas vaihteeksi kunnon hiki. Pienen tauon jälkeen vielä tuttuun tapaan puolituntinen core.

Kotona sitten kokkausta, syömistä, vähän töllön katselua ja netissä surfaamista. Huomenna aamulla taas fyssarin vastaanotolle ja sitten illalla on treeni PT:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.