maanantai 3. toukokuuta 2010

Pitkästä aikaa spinnaamassa

Näköjään tuli viikonloppuna nukuttua ihan liikaa, kun eilen illalla ei väsymyksestä huolimatta saanut itseään ajoissa nukkumaan. Sain kuitenkin joitan kuutisen tuntia nukutuksi, vaikka aamulla hieman väsyttikin ja oli taas vaikeuksia saada itseään liikkeelle.

Työpäivä meni kuitenkin ihan kohtuullisen virkeänä. Pari tuntia tuli oltua puhelimessa ja tällä kertaa puhelinlangat eivät hirveästi jaksaneet laulaa. Yksi vähän työläämpi tapaus tuli selvittelyyn ja siinä saikin kivasti aikaa kulumaan. No ei saatu tuota tapausta vielä täysin selvitettyä. Välillä sinänsä ihan yksinkertasista asioista tulee esiin erikoisempia yksityskohtia, mihin ei ole aikaisemmin törmännyt. No ainakin oppii samalla taas uutta.

Töissä olisin voinut olla pidempään, mutta lähdin vähän turhan hyvissä ajoin salille. Olisin ehtinyt tehdä tuolla cardion puolella, mutta päätin säästellä selkää. Ohjelmassa oli pitköstä aikaa spinning-tunti tai oikeastaan kolmevarttinen. Edellisestä kerrasta on aikaa yli puolivuotta ja tuossa ajassa on salille tullut uudet spinning-pyörät.

Hieman oli siis säädöt hakusalla, mutta ihan kohtuullisesti ne sain osumaan. Muuten tein tuon tunnin selkää tunnustellen, enkä hirvesti viitsinyt vastuksilla leikkiä. Hieman selkä tehdessä tuntui, varsinkin ylhäällä ajasessa. Tuli kuitenkin hyvä pk-treeni tuosta. Nyt täytyy kuulostella selkää ja muutakin kroppaa. Ehkä parin viikon kuluttua uudestaan spinnaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.