torstai 13. toukokuuta 2010

helatoirstaita

Eilen aamulla suuntasin ennen töitä fysioterapeutille. Hän tiedusteli selän tilannetta ja sitten teki muutaman tutkimuksen ja tehtiin muutama jumppaliike. Sain yhden liikkeen kotiläksyksi. Seuraava kerta sitten maanantaina.

Töissä en hirveästi ehtinyt töitä tekemään, kun iltapäivällä oli koulutusta. Sellaista se välillä on. Töistä lähdin hyvissä ajoin, mutta en sittenkään mennyt salille. Oli jostain syystä todella väsynyt fiilis eilen, vaikka olikin nukkunyt yön todella hyvin. En saanut edes kävelylenkkiä tehdyksi, kun sen verran väsytty ja särki päätä. Menin siis todella hyvissä ajoin nukkumaan.

Tänään heräsin levänneenä. Päivä meni hyvin vaapäivää viettäen eli lähennä lepäillessä. Sain sentäs noin kuuden kilsan mittaisen lenkin tehtyä. Olin sattumalta nähnyt jonkun ohjelman töllöstä, missä oli juttua mm. hiidenkirnusta. Jussi sitten sanoi, että meidän lähistöllä on yksi hiidenkirnu. Mentiin siis kävelylenkillä tuota ihmettelemään. On tosiaan tultun lenkin lähistöllä, mutta aikas hyvin maastoon sulautunut tuo paikka.

Ihan lämmintä on ollut varsinkin tänään, eikä pieni tihkusade lenkin aikana pahemmin haitannut.

Lopuksi vielä tsemppiä Team Finlandille Ranskan Brivessä menossa olevaan 24-tunnin MM-kisaan varsinkin sekä huomenna Töysän Ponnenjärvellä starttavaan samanpituiseen kisaan kaikille juoksijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.