tiistai 11. toukokuuta 2010

Tiedä sitten mikä oli syynä, mutta aika katkonaisesti tuli viimeyönä nukutuksi. Ehdin silti hyvissä ajoin töihin ja aamulla olleeseen reilun tunnin mittaiseen koulutuseen.

Muuten työpäivä meni ihan kivasti ja väsymyksestä huolimatta sain ihan hyvin töitä tehdyksi. Muistin myös pistää postiin oman esitäytetyn veroilmoituksen, kun piti muutamalta osin sitä täydentää. Olisin muuten sen tehnyt netissä, mutta sitä ei vielä ollut kaikilta osin mahdollista. Toivottavasti mahdollisimman moni on muistanut tarkistaa omat veroilmoituksensa. Jos ei, niin nyt kannattaa niin tehdä.

Töiden jälkeen lähdin salille, vaikka olo ei todellakaan ollut mikään kovin virkeä. Sain silti tehdyksi todella hyvän treenin eli 40 minsaa kuntopyörällä ja taisi olla eka kerta kuin tuossa ajassa + samalla vastuksella meni yli 12 kilsaa. Tuon jälkeen vielä puolentunnin core-jumppa. Hiki tuli ja kaloreita kului :)

Kotona ohjelmassa oli kokkaamista, syömistä, töllön katsomista ja netissä surfaamista.

Kirjosta sain James Ellroyn Erittäin salaisen luetuksi. Oli kuitenkin vähän turhan raaka minun makuuni eli pienoinen pettymys tuo kirja. Seuraavaksi vuorossa on vaihteeksi vähän vanhempaa kirjaa eli Pikku Pirnssin kirjoittajan Antoine De Saint-Exupéryn yhteisniteenä ilmeistynseet Siipien sankarit ja Yölento.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.