tiistai 25. toukokuuta 2010

Takapakkia lentsun suhteen

Eilen aamulla oli vähän tukkoinen olo, mutta otin silti salivermeet mukaan töihin. Töissä ei mitään ihmeempiä tapahtunut, mitä nyt muutama kirje tuli rustattua. Työpäivän aikana olotila oli normaali, joten päätin mennä suunniteman mukaan salille.

Töiden jälkeen suuntasin sitten salille ja spinning-tunnille. Ensi viikolla kun vaihtuu kesälukkarit ja tuo maanantain helpompi spinu poistuu ainakin kesäksi ohjelmasta. Hyvin jaksoin kolmevarttia spinnata, mutta sykkeet pysyi yllättävän alhaalla. Ehkä tuli tehtyä vieläkin vähän helpommilla vastuksilla. Tunnin loppupuolella alkoi taas vasemmassa pohkeessa olemaan pieniä tuntemuksia, mutta tuo ei sentäs niin pahaksi mennyt kuin edellisellä kerralla. Taisi siis säädöt osua paremmin kohdilleen kuin viimeksi.

Kotona sitten sapuskan laittoa ja vähän töllön katsomista sekä päikkärit ennen nukkumaanmenoa.

Tänään oli sitten aamulla huomattavasti tukkoisempi ja lentsuisempi olo kuin eilen, joten päätin pitää suosiolla huilipäivän kuntoilujen suhteen. Koska ei ollut kuumetta tai edes pientä lämpöä, menin normaalisti töihin. Töissä taas normaalit kuviot. Päivää sentäs piristi tieto, että kesällä on perjantaisin mahdollista lähteä vähän normaalia aikaisemmin liukumaan, samoin juhannusaattona. Tosin jokin verran on vuoroja perjantaisin tiedossa, mutta ei sentäs jokaviikko.

Kotona sitten kokkaamista, syömistä, töllön katsomista ja vähän netissä surfaamista. Ei sentäs Niemisen Jarkko päässyt yllättämään Ranskan avoimissa, vaikka oli hyvät mahdollisuudet. Saas nähdä miten käy euroviisuissa. Jotenkin olen vähän ollut epäileväinen Kuunkuiskaajien finaalipaikan suhteen, mutta muutaman tunnin kuluttua tuo sitten ratkeaa. En tosin jaksa, enkä siis aio lähtetystä katsoa, mitä nyt alku menee tuolla taustalla. Ehkä tilanne olisi toinen, jos olisi ollut tuttu rumpali paikalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.