torstai 6. toukokuuta 2010

Keväisempi päivä

Tänään oli ihanan aurinkoinen ja käväisempi päivä päivä kuin esim. alkuviikosta. Kylmänkolean tuulen takia sää ei kuitenkaan vaikuttanut niin lämpimältä kuin lämpömittaria katsoessa olisi voinut kuvitella.

Aamulla heräsin taas hyvissä ajoin, mutta silti sain taas aikaa kummasti kulumaan ja meinasi tulla töihin. Osui sitten vaihteeksi tuttu henkilö (ei siis työkaveri) samaan junaan, joten samalla tuli vähän vaihdettua kuulumisia.

Töissä piti sitten taas aloittaa yksi työvaihe. Kummasti sitä muutamassa kuukaudessa ehtii asioita unohtaa, kun ei ole noita asioita tehnyt ja saa taas käydä kysymässä melkein joka asiasta. Eiköhän se rutiini noihin asoihin löydy taas toivottavasti jo kevään aikana. Tänään ei sentäs tarvinnut kuin yksi kirje rustata ja sain tuon alkuviikosta epäselväksi jääneen tapauksenkin selvitettyä ja soitettua asiakkaalle.

Töiden jälkeen suuntasin sitten salille, kun pohje tuntui paremmalta. Ulkona oli tosiaan hyvä keli, mutta kotona olisin vaan jämähtänyt soffalle eikä kävelylenkistä tai kotijumpasta olisi tullut mitään. Salilla tosin pystyin tekemään vain vartin kuntopyörällä, kun pohje vähän tuntuili ja lisäksi 30 minsaa kevyesti salin puolella edellisen pt:n antaman ohjelmaa vähän soveltaen.

Kotiin sitten kaupankautta, kun eilen oli lihahyllyt tyhjänä. Nyt tuli ostettua pari pakettia jauhista, joten pärjää taas vähän pidempään. Kotona sapuskanlaittoa, syömistä, töllön katsomiasta ja netissä surfaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.