keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Keskiviikkoa

Eilen menin ajoissa nukkumaan, mutta joistan kumman syystä ei aamulla siltikään ollut kovin pirteä olo. Onnistuin sentäs lähtemään töihin vähän aikaisemmin kuin eilen.

Töissä oli iltapäivällä koulutusta ja nyt selvisi sitten muutama asia, mitä ollaan vähän porukalla ihmetelty. Pitääkin sitten huomenna taas vaihteeksi siirtyä käsittelemään myös kyseisiä työtehtäviä ja samalla hoitaa myös muita tehtäviä. Ei ainakaan työt pääse loppumaan.

Töiden jälkeen suuntasin sitten salille. Vuorossa oli treenit pt:n kanssa. Ehdin tehdä vartin alkuverryttelyn nojakuntopyörällä. Sen jälkeen tehtiin sykkeennostotreeni crossarilla (20 minsaa), tasapainoiltiin ja tehtiin keskivartalon liikkeitä bosu-pallolla ja loppun vielä venyttelyt. Treeni meni ihan kohtuullisesti, mitä nyt maanantain spinusta kipeytynyt vasemman jalan pohje edelleen tuntuili jonkin verran ja pari kertaa jopa meinasi krampata.

Toivottavasti on vaan pahasta jumista kyse, eikä mistää pahemmasta. Pitää nyt ottaa iisimmin pari päivää, ettei vaan vaiva pääse pahenemaan. Annoin koivelle suihkussa kylmä-kuumahoitoa ja vielä illalla laiton siihen kylmää.

Kun junavuorot eivät salilta tullessani passanneet, kävin sitten samalla kaupassa. Oli varsinkin leipä- ja lihahyllyillä tyhjää. Piti itsekin ostaa leipää, kun alkoi olemaan vähissä ja lisäksi maitoa ja tomaatteja. Toivottavasti tuo lakko loppuisi lyhyeen.

Kotona sitten kokkausta, töllön katsomista ja todella vähän netissä surfaamista. Kirjosta sain kirjastossa lainassa olleen Gao Xingjianin kirjoittaman Sielun vuori-nimisen romaanin tänään luetuksi. Itselleni saman kirjailijan aikaisemmin lukema Vapaan miehen raamattu oli lukuelämyksenä parempi, mutta ei tämäkään huono tuttavuus ollut. Ehkä vaan tuollainen välillä aika myyttinenkin kirja ei vaan ollut sopiva tähän aikaan. Seuraavaksi luen omista kirjoista vaihteeksi dekkarin eli James Ellroyn Erittäin salainen. Ellroyn kirjoja en aikaisemmin ole lukenut, mutta Musta Dahlia leffan olen nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.