sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Lentsusta toivuttu.

Jonkinnäköinen lentsu sitten iski eli perjantaina jätin suosiolla aikomani työmatkafillaroinnin väliin. Harmi sinänsä, sillä kelien puolesta päivä olisi ollut otollinen.

Töistä ei mitään ihmeempää raportoimista. Töiden jälkeen käytiin Jussin kanssa kaupassa. Muuten päivä meni sitten lepäillessä.

Eilen sitten lentsu alkoi helpottmaan. käytiin sitten Jussin kanssa tutustumassa Roihuvuoressa olevaan Japanilaiseen puutarhaan/puistoon. Piti olla kirsikkakukkajuhlat nyt viikonloppuna, mutta taisi tänävuonna kukinnot olla normaalia aikaisemmassa. Porukkaa silti tuolla oli kivasti ja tuli samalla nähtyä itselleni uusia seutuja, ellen sitten ole joskus pikkutyttönä tuolla käynyt. Samalla reissulla käytiin myös Laajasalossa sijatsevassa Tullisaaressa. Paikka on siis tunnettu Aino Actén huvilastaan. Ihana vihreää tuolla oli ja myös rauhallista. Kelikin oli vähän parempi kuin mitä sääennusteissa oltiin luvattu.

Lähettiin tuolle reissulle sen verran myöhään, että matkalla kotiin iski sitten kunnon ukkoskuuro. Onneksi ei ollut pitkä matka kävellä kotiin ja olin hoksannut ottaa sateenvarjot mukaan.

Tänään tuli sitten nukuttua pitkästä aikaa puolillepäivin. Muuten päivä meni töllöä sekä tallennuksia katsellessa. Sain sentäs tehtyä tänään puolentoistatunnin kävelylenkin. Lisäksi vähän netissä notkumista ja mm. hyviä juoksutuloksia katsoessa. Ultrajuoksussa Heermanin Mikeal teki 48-tunnin juokussa sekä Suomen että Pohjoismaiden ennätyksen. Muutenkin tuli hyviä tuloksia maratoneilla ja lyhyillä matkoilla. Onnittelut kaikille tutuille omista ennätyksistä tai muuten hienoista juoksuista & tuloksista!

Kirjoista sen verran, että Åke Edwardsonin maanpäälinen taivas tuli luetuksi männäviikolla. Ihan lukemisen arvoinen dekkari, mutta ei minusta ollut paras Edwardsonin kirja. Lisäksi kirjastosta lainaamista kirjoista Yasmina Khadran Attentaatti tuli luettua melkein kertaistumalta. Mielenkiintoista luettavaa Israelin tilanteesta ja kostonkierteestä. Nyt vaihteeksi omasta hyllysta ja edelleen dekkari eli norjalaisen Kjell-Ola Dahlin Pikku rumpali. En olekaan Dahlin tuotantoon aikaisemmin tutustunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.