keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Koulutusta ja treeniä

Onneksi sain viimeyön hyvin nukutuksi. Silti olisi aamulla nukuttanut pidempään ja oli taas vähän vaikeaa päästä liikkeelle. Jostain oli jäänyt mieleen sellainen ajatus, että lähijunien poikkeusliikennettä menisi kuitenkin 10 minsan välein. Ei sitten ollutkaan niin, onneksi juna oli myöhässä ja ehdin siihen hyvin.

Päivä meni siis koulutuksessa. Oli todella tuhti asiapaketti, tosin osa asioista mentiin ehkä liian kovalla vauhdilla. Koulutus kesti puoli tuntia pidempään kuin mitä oli aikataulussa.

En sitten viitsinyt ottaa treenivaatteita mukaan, kun oli sovittu tapaaminen PT:n kanssa tänään klo 19.00. Junaliikenne takkuili sen verran, että ehdin sentäs tunnin käydä kotona kääntymässä ennenkuin piti lähteä takaisin salille. Tuohon kun vielä lisätään Helsingin bussiliikenteen yllättäen alkanut lakko, varmasti saa huomenna osa porukasta miettiä työmatkoja.

Salilla tein ennen pt:n treeniä vartin alkuverkan nojakuntopyörällä. PT:n kanssa tehtiin 30 minsaa crossarilla ja tuosta 20 minsaa intervall-tyylinen treeni eli aluksi kahden minsan palautuksilla vähän kevyemmällä vastuksella ja sen jälkeen minsa raskaammalla. Loput 10 minsaa palautus oli vain minsan ja lisäksi nostettiin sekä kevyemmän että raskaamman vastuksen tasoa yhdellä pykälällä. Vikat raskaammat pätkät tuntui kuin olisi suossa tarponut.

Tuon jälkeen tehtiin 10 minsaa sisäsoutulaitteella. Tuo on edelleen cardio-laitteista minulle se vähiten mielusin. Kolme minsaa haettiin mm. tekniikkaa ja sopivaa tempoa. Sen jälkeen intervalleja. Seuraavaksi ohjelmassa oli vuorossa tasapainoilua bosulla (puolipallo) ja yllättävän hyvin se meni minulta, vaikka väsymys vähän vaikutti keskittymiseen. Loppun vielä venyttelyt.

Saunan ja suihkun jälkeen kotiin ja nyt junat kulkivat aikataulussa. Kotona sitten sapuskan syöminen eli eilisen jahuelihaspagetin jämät, vähän töllön katsomista ja netissä surffaamista. Huominen päivä menee edelleen koulutuksessa ja toivottavasti tuo junaliikenne palautuisi normaaliksi viimeistään huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.