lauantai 12. joulukuuta 2009

Kansalaisaktiivisuutta ja muuta asiointia.

Tänään heräsin taas vähän kuuden jälkeen aamulla. Torkuin sitten soffalla ja sain kovalevyltä katsottua yhden jakson Pakoa sekä kuuntelin musaa. Jussi lähti Esport Areenaan juoksemaan yhteislenkkiä parin Endurancelaisen kanssa. Pietu sai samalla neuvoja tulevalle E24:lle ja toivottavasti Von Mähönen pääsee kaksikon huoltajaksi, kun olen itse yleishuollossa.

Itse lähdin tuonne kirjastoon, kun oli Pukinmäen kirjaston sulkemista vastustava tilaisuus. Hyvin oli porukkaa paikalla, mutta enemmänkin olisi mahtunut ja samoin mediaväkeä odotettiin paikalle. Paikallaolleet valtuutetut lupasivat, että yhtään kirjastoa ei Helsingistä suljeta tai ainakaan kolmea kirjastoa samalta alueelta. Toivottavasti ovat sanojen mittaisia kavereita.

Sen jälkeen kävin apteekissa viemässä vanhaksi menneen reseptiyskänlääkkeen ja ostin maitohappobakteereja. Lisäksi palautin K-rautaan hävitettäväksi viimeyönä pudonneen led-jouluvalosysteemin, kun lasitus meni tuhannen säpäleiksi. Pakkauksessa oli ohje, että sähkölaitetta ei saa laittaa tavisroskiin.

Taisi lepopäivä töistä ja lääkityksen lisääminen tehdä hyvää iskiakselle, sillä tänään ei hermoja ole juilinut niiiin paljon kuin esim. eilen tai toissailtana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.