perjantai 11. joulukuuta 2009

Elämän koulua

Eilen sitten katkesi illalla kameliselkä tämän iskiaksen ja työstressin suhteen ja Rakas joutui sijaiskärsiäksi. Pieni kina puhdisti myös iltaa ja oli pakko myöntään itselleen, että nyt on asioiden pakko muuttua tai muuten käy huonosti. Tänään kävin esimieheni kanssa keskusetelemassa työtilanteesta. Saatiin hyvässä hengessä keskusteltua ja sovittua asioista + aikataulusta. Edelleen olen liian tunnollinen noissa työasioissa ja otan turhaan asioista stressiä. Olisi pitänyt hokata käydä tuo keskustelu jo alkuviikosta, ettei tilanne olisi päässyt noin pahaksi. Turha jossiltella ja nyt mennään näillä.

Aamupäivä meni koulutuksessa ja iltapäivällä sain tehtyä rästejä. Lisäksi yksi kolleega otti koiruuksensa mukaan töihin ja oli se söpö sekarotuinen otus :) Iskiaksen kanssa palataan kovempaan lääkitykseen. Toivottavasti ensi viikon lekurillakäynti pistää asioihin vähän vauhtia ja saisin lähetteen magneettikuviin. Saikkua en nyt kaipaa, mutta kyllä tuo istuminen ottaa koville.

Illalla huomasin, että nyt on psyyke paremmassa kuosissa ja tietynlainen uupumus poissa. Ehkä tästäkin episoidista otan jotakin toivottavasti jotain opikseni ja elämänmittainen koulu jatkuu.

Ai niin.. Tänä aamuna oli aika tehokas herätys tuo Jyväskylän Tourulan Neste-huoltoaseman tulipalo. Piti soittaa vanhemmille tilannetiedotus. Kuulemma Äiti ei enää aja siitä ohi töihin. Kaikenmaailman varkaita on liikkellä ja tulee heille vielä aikamoiset korvaukset. Onneksi taidettiin välttyä henkilövahingoilta.

Viikonloppuna täytyy sitten seurata Em-maastoja tuolta Irlannin maalta, kun kuulemma tulee telkkarista. Toivottavasti ei olisi kovin mutakeli siellä. Lisäksi täytyy käydä huomenna Puksun kirjastossa, kun on se sulkemista vastustava tilaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.