maanantai 21. joulukuuta 2009

Tehokasta asioidenhoitoa

Tänään oli herätyskello soimassa vähän ennen kasia, mutta ei sitä näköjään vapaalla osaa nukkua pidempään kuin aamukuuteen. Surffailin sittten netissä ja kirjoottelin seppolaan + lenkkariin. Heti kasilta soitin siinne magneettikuvauksiin ja sain ajan ylihuomiselle eli keskiviikolle, varasin myös alustavasti ajan keskiviikolle lähtetteen magneettikuviin kirjoittaneelle lekurille + huomiselle soittoajan työterveyslekurille, että saan lähetteen keskiviikon vastaanotolle.

Seppolan sätissä mulle jo kerottiin tuosta magneettikuvien ottamisesta. Vaikka hyvää tarkoittivat, tuntui se enemmän peloittelulta. Minä en halua tietää mitään, sillä saan kuiteskin paniikkikohtauksen ennen keskiviikkoa. Saan sen kehitettyä pienemmistäkin asioista ;)

Tämä flikka on vähän sellaanen nopeakäänteinen noissa asioissa, eli kun jotakin otan työn alle, se yleensä sitten pitää saada tehdyksi heti eikä viidestoistapäivä. On rakkaalla välillä kestämistä mun säätämisissä, höpinöissä ja vauhdissa -varsinkin ajatuksen juoksu on välillä sellaisella tasolla, että vaihdan sujuvasti aihetta kesken lauseen.. Yrittää nyt raukkaparka pysyä tuossa mukana, kun välillä itsekin tipun kärryltä ;)

Illemmalla kävin sitten viemässä kirjoja kirjastoon ja lainasin uusia tilalle. Operaatio Puksun-kirjaston pelastamiseksi siis jatkuu niin kauan kunnes asiasta tulee täysi varmuus. Iskias on ollut tänään parempi, tosin siitä painavan repun raahamisesta se otti vähän itseensä. Lisäksi uusi lääke eli arcoxia vaikuttaa tehokkaammalta ja hellävaraisempi pakille kun Burana 600.

Soitin myös myöhästyneet ninpparionnittelut pienelle kummipojalleni (5-v). Pahoittelin hajamielisyyttä johon hän totesi; "älä täti sure, ei kaikkien tarvitse muistaa". On se jotenkin lohdullista, kun noin pieni poika noin sanoo. Vissiin muitakin hajamieliä suvussa :O Muutekin tulee osuvia kommentteja tuolta suunnalta. Meidän huusholliin on jäänyt elämään pienemmän veljen eli E:n versio eräästä kirosanasta. Sopii hyvin urheilijoille välillä kirota tyyliin: "Voi pastan pasta", varsinkin jos/kun alkaa pastansyönti tökkimään ;) Saa ihan vapaasti ottaa käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.