keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Pitkästä aikaa kirjastossa

Tänään töissä oli aamupäivällä taas vaihteeksi koulutusta. Onneksi muistin viimeviikosta, että tuolla atk-koulutustilassa on kylmää ja vetoisaa ja otin suosiolla villahuivin + ranteenlämmittimet mukaan. Shaaalia en sentäs tarvinnut. Sen verran olen vetoisissa paikoissa istunut ja kärsinyt, että on tuo varavaatevarasto tarpeellinen töissä. Iltapäivä meni sitten paria sotkutapausta selvitellessä. Toinen tosin jäi vielä vaiheeseen, kun asiakas lupasi toimittaa lisäselvityksen.

Ilokseni huomattiin, että meidän ryhmän ilmastointirempassa olleen maiseman "eristysmuovit" oli purettu tänään. Oli kyllä likaista ja pölyistä siellä, mutta piti käydä katsomassa omaa paikka. Toivottavasti päästäisiin muuttamaan sinne jo tällä viikolla. Lisäksi kuulin osastopäälliköltä, että olin valittu yhteen työryhmään, mihin ilmottauduinkin. Ensimmäinen tapaaminen on ehkä huomenna.


Huomasin, että Juoksufoorumille tai siis Sepon talliin on perustetu perinteinen joulupata-potti. Pitää tuohon muistaa osallistua. Tänään sain ostettua junaliput joulupäivälle tuonne Jyväskylään. Onneksi Jussi sai ne pari lomapäivää, niin päästään tuonne jouluna. Toivottavasti myös tämä iskias sen verran rauhottuisi ja tulisi lunta, että pääsisi edes jonkun kilsan hiihtämään.

Töistä lähtiessäni kävin sitten Pasilan ärrällä ostamassa sen Marskin merkin. Vuosi tai pari sitten ostin itselleni sen sotaveteraaniheijastimen, joten tuo jatkoi samaa sarjaa. Hieno idea pistää nuo löytyneet merkit myyntiin veteraanien hyväksi, eikä 20 euroa minusta ole paha hinta.

Päätin sitten tuon kirjaston sulkemista vastustavan vetoomuksen lisäksi lisätä kirjastossa käyntiä ja tänään kävin sitten Puksun kirjastossa. Tuolta löytyi vino pino kirjoja, jota olen vähän divareista metsästänyt. Ei mun tartte kaikkia kirjoja itse ostaa vaan nyt tuetaan vaihteeksi kirjastoa. Kuulemma lauantaina on kirjastossa joku tempaus puolenpäivän aikaan, pitää sitten tehdä uusi reissu. Aika outo idea on se, että kirjaston vuokrissa säästätään. Puksun kirjasto kuitenkin sijaitsee koulukeskuksessa ja varmasti esim. oppilaat käyttävät tuota kirjastoa. Toivottavasti alueen asukkaat aktivoituisivat tuon kirjaston suhteen.

Lisäys: siis Kirjaston tapahtuma on lauantaina 12.12 n klo 12.00. Mulla taitaa olla sisäinen kalenteri marraskuun saikkujen ja Lontoon reissun takia sekaisin. Enköhän ennen tuota päivää ehdi jonkun kirjastosta lainaamani kijan lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.