torstai 3. joulukuuta 2009

Ei hotsittanut mennä salille

Tänään meni töissä aamupäivä sitten siinä työryhmän palaverissa. Tämä Flikka taas onnistui välillä rönsyilemään asioissa, joten piti muiden palauttaa mut ruotuun. Pitäsköhän seuraavaan palaveriin ottaa mukaan teippiä suun eteen laitettavaksi ;) Saatiin sitten kartoitus sovittua ja samoin seuraavat kaksi palaveria ensi vuoden puolella. Lisäksi sovittiin parin meidän ryhmäläisen kanssa välipalaveri parin viikon kuluttua.

Iltapäivällä tein taas rästejä ja sain eräässä tilastossa kurottua kiinni sitä, että olen jäljessä tavoitetta. Piti lähteä tänään vähän aikaisemmin salille, mutta aikeeksi jäi. Ilmastointirempan loppumisesta tuli infoa, eli päästään loppusiivouksen jälkeen muuttamaan takain koti-maisemaan :) Todennäköisesti maanantaina tai tiistaina on muuttopäivä. Mulle sopisi tiistai paremmin, kun silloin on kokopäivän koulutusta...

Töistälähtiessäni olin sen verran sippi, että en jaksanut mennä salille kuntopyörää polkemaan vaan suuntasin kotiin. Tein sitten illemmalla sen verran pitkän kävelylenkin että ainakin kuusi kilsaa tuli tänään liikuttua. Saa tuolla salilla taas aikaa viettää ja voisi mun PT ottaa myös joskus yhteyttä. Pari viestiä saa riittää ja nyt odotan hänen siirtoaan. Tosin taitaa ensi viikollakin olla kohta illat varattuja, kun maanantaina tulee vierata ja keskiviikkona menen Picasso näyttelyyn.

En myöskään malttanut olla laittamatta pientä summaa tuohon sepon tallin jolupata-keräykseen, tilipäivänä olisi tarkoitus laittaa vähän isompi summa.

2 kommenttia:

  1. Tuolla Picasso näyttelyssä pitäisi käydä. Ei sillä, että olisin kovin taiteellinen sielu, mutta tyttöä olisi kiva siellä käyttää, kun tykkää kovasti kuviksesta yms. Uskoisin, että Picasson työt, osa ainakin, toimisi omalla tavallaan myös lapselle.

    Ihan kiva tuolla on toki ihan omaksikin huviksi käydä. Kerran olen Picasson näyttelyssä aikaisemmn käynyt, vuonna '86 Tukholmassa. Hienon julisteenkin sieltä ostin. Yläasteella ollutta poikaa puhutteli silloin tälläinen juliste
    http://farm4.static.flickr.com/3408/3519212123_cd6df5da28.jpg

    VastaaPoista
  2. Itse olen kerran käynyt Ateneumissa eli viime syksynä Halosen näyttelyssä.

    Menen nyt meidän yhdistyksen retkelle ja tuo näyttely + opastus maksoi vaan 10 euroa/hlö. Ei mikään paha hinta.

    Picasson auringonkukat on ihania. Niin ja meillä on yksi auringonkukkataulu, joka on otettu varmaan samoista maisemista, missä Picasso on aikoinaan auringonkukkia maalannut.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.