torstai 10. joulukuuta 2009

Huumori koetuksella ja Picasso-näyttely

Töissä oli tänään vähemmän sähläyspäivä ja valitettavasti puhelinkin pelasi normaalisti. On vaan aikamoista stressaavaa ja hajoittavaa, kun on kolmessa asiassa jäljessä tavotteista ja tällä viikolla ei ole yhtään kokonaista työpäivää paneutua asioihin. Huomennakin menee aamupäivä koulutuksessa. Voi olla, että nyt täytyy pyytää apua tähän tilanteeseen tai sitten vaan tehdä itselle selväksi, että teen ensiksi tietyt asiat loppuun ja sitten siirryn toisiin asioihin.

Lisäksi iskiaskin on äitymässä, joten täytyy nyt jättää jumpat ainakin tältä illalta väliin ja lisätä kipulääkkeiden ottamista, tylsää.

Töiden jälkeen oli siten Ateneumissa Picasso näyttely eli pääsin yhdistyksen kautta tuonne. Aluksi oli puolen tunnin yleisesittely auditoriossa ja sen jälkeen kierrettiin omaa tahtia näyttelyä. En hokannut mennä heti ykköskerrokseen vaan lähdin väärästä päästä. Kiersin kakkoskerroksen Picassopuolen ja kolmannen kerroksen peruskokoelman. Hienoja teoksia tuli nähdyksi, mutta en jaksanut enää kiertää sitä ykköskerrosta. Tuon jälkeen korttihamstraaja iski eli tuli Ateneumin kirjakaupasta ostettua muuuutama kortti. Osa itselle muistoksi ja osa meni sitten korttivarastoon tulevia tapahtumia varten.

Lisäksi ruokkiksella kävin ostamassa pari pokkaria tai toisen sain ilmaiseksi, kun tuli pokkaripassi täyteen. Kirjat ovat Toni Morrisonin Minun kansani, minun rakkaani ja Vicky Myronin Kirjastokissa. Tuo Kirjastokissa meni eräälle työkaverilleni lainaksi. Sain häneltä takaisin lainaamani Mma Ramotswe kirjan. Itse sain kirjastoista lainaamista kirjoista Ian McEwanin kirjan Amsterdam luettua. Seuraavaksi lukuvuorossa viime vuoden kirjallisuuden nobelin voittaneen on J.M.G. Le Clézion Autiomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.