lauantai 5. joulukuuta 2009

Kiirettä piisaa

Piti eilen tänne kirjoitella, mutta meni pakki illalla sekaisin ja menin ottamaan päikkäreitä. Jussi herätti minut sitten klo 23.00 aikoihin, joten päätin parhaimmaksi vaihtaa yöppärin päälle ja jatkaa unia.

Eilen kauppareissulla tuli mm. Seppolasta ja Lenkkarista tuttu ultraaja ja tänä syksynä reilusti kolme tuntia alittanut nimimerkki Free vastaan. Oli kiva vaihtaa muutama sana sitten Wihan-kilometrien.

Tänään nousin sitten aamulla kuuden jälkeen. On se kumma, kun ei viikonloppunakaan osaa tuon pidempään nukkua. Kuuntelin musaa ja katselin kovalevylle pois viikolla kertyneitä tallennuksia. Kumman väsynyt olo ollut tällä viikolla. Vissiin se kaamosmasennus iskenyt nyt joulukuun alussa...

Onnistuin lorvimaan iltapäivälle ennenkuin lähdin liikkeelle. Kävelin tuonne Malmin kauppakeskukseen tai ensiksi Poliisille, kun menee passi ensi vuonna vanhaksi. Ei kuulemma passiasioita käsitellä enää Malmilla, eikä hakemuksiakaan ole enää olemassa vaan ne kirjataan silloin kuin ne saapuvat. Lisäksi Malmin posti oli kiinni lauantaina, enkä enää muistanut cittarista takaisintullessa käydä Puksun asiamiespostissa eli ärrällä. Ensi viikolla kun on pienen kummityttöni A:n nimipäivät. Toivottavasti tuo paketti ehtii perille, jos/kun sen maanantaina postitan. Terveisiä vaan sinne Ouluun :)

Huomenna pitäis sitten kirjoittaa joulukortit, sitten onkin suurin osa Jouluvalmisteluista tehty. Jouluaattona kun ollaan Jussin vanhempien luona tuolla Laajasalossa siis Helsingissä ja Joulupäivänä lähdetään sitten mun vanhenpieni luokse Jyväskylään. Ei siis tartte tehdä mitään ruokia tai leivonnaisia, kun pääsee valmiisin pöytiin. Kaikki jotka tietää äitini sapuskat, tietää että herkkuja on monenenlaista. Eikä Jussin perheessä pahemmin kakkokseksi jäädä, on vaan vähän erilaisia herkkuja tuolla.

Lisäys... Olen muuttanut tuota kommentointikäytäntöä. Nyt pääsee kommentoimaan myös ei-bloggerin jäsenet, mutta kaikki kommentit näukyvät vasta hyväksynnän jälkeen. Mieluummin kommentit nimimerkillä.

1 kommentti:

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.