keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Ei edelleenkään niin hyvä päivä

Tänään sentäs lähiliikenne pelasi kohtuullisesti. Tosin iskias ei tästä kylmästä ja koulutuksista istumisesta tykkää hyvää vaan äityi tänään todella pahaksi. Nyt on tullut takapakkia ja pahasti ja ollaan suunnilleen samassa tilanteesssa kun marraskuussa kun tauti silloin todettiin. Lisäksi korvissa on taas lukkoisuutta, joten taitaa myös poskiontelot olla tukossa. Vielä kun huomisen jaksaisi töissä kituuttaa, niin perjantaina pääsee sitten lekurille ja ehkä sitten loppuvuodeki saikulle + lomalle.

Tänään jäi siis koulutus kesken, enkä myöskään viitsinyt mennä infotilaisuuteen istumaan tuon vaivan takia. Kävin sentäs joulukaffeilla tai itseasiassa hain itselleni + muutamalle ryhmäläiselle joulutortun. Sain nyt sen yhden listauksen tehtyä ja samoin rästissä olleita töitä parempaan suuntaan. Huomenna pitäisi yrittää saada tehtyä rästejä mahdollisimman paljon.

Ei illalla pahemmin huvittanut hermoja enenpää kiusata, joten jätin suosiolla köpöttelylenkit väliin. Saatiin sentäs digiboksin kovalevyltä pari tallennusta katsottua.

Lisäys... Pitäsköhän pitää tästä kirjoittelusta taukoa, kun tuntuu olevan aikamosta ruikutusta melkein joka teksti. Ei vaan jaksa tässä tilanteessa olla se iloinen ja kannustava Santta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.