tiistai 15. joulukuuta 2009

Ei niin hyvä päivä

Tänään oli niitä päiviä, että olisi ollut parree jäädä kotiin nukkumaan. Aamulla manasin taas vr:n lähiliikennettä. Opastaulut eivät näytä viivästyksiä kuin korkeintaan silloin kun juna on asemalla ja lisäksi kuulutkset tulevat viiveellä ja sen verran hiljaisella, ettei mitään kuule.

Töissä oli siis kokopäivän koulutusta ja tiivistä istumista.. Lisäksi kesken koulutuksen tuki palohälyytys, kun ilmastoremppamiehet eivät olleet muistaneet ottaa hälyjä pois päältä. Ei paljon naurattanut mennä sisävaatteilla pakkaseen palelemaan. On muuten viimeinen kerta, kun koulutukseen pakkasilla menen ilman, että on takki jne. jossain koulutustilan lähistöllä. Ei oikein iskias tykännyt tuosta kylmästä ja istumisesta, joten piti jättää vika esitys kuuntelematta.

Sain sentäs lasketettua uuden verokortin ensi vuodelle, kun se helmikuussa voimaantuleva ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja sain kortin voimaan heti vuoden alusta. Lisäksi sain sovituksi hammaslääkärimaksun siirtämisen ensi vuodelle ilman mitään viivästysseuraamuksia ja olihan tänään tilipäivä -tosin suurin osa tilistä taas katosi jonnekkin.

2 kommenttia:

  1. Joku sama pankkitileihin vaikuttava taho muuttaa lompakossa olevat setelit kuiteiksi!

    T: KM

    VastaaPoista
  2. Niin tekee ja antaa tilalle vaan korkeintaan pieniä kolikoilta. Lisäksi vielä kun joku tuntematon Otto käy nostamassa tililltä rahaa. On varmaan rikas kaveri hän ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.