maanantai 14. joulukuuta 2009

Riti rati ralla, tuli talvihalla

Jostain senkärangasta olevasta biisivarastosta tuli tuo kappale mieleen tänä aamuna, kun katsoin ulos ja mittariin. Ei nyt olis heti kerralla tarvinnut mennä yli kymmeneen pakkasasteeseen. Meinasin paleltua ulkona, kun en muistanut niitä viisiä välivillahousuja kaivaa kaapinpohjalta..

Töissä päivän asia oli tammikuun vuorolista. Ei ollut sitten pomo hokannut laittaa viestiä, että on tekemässä vuorolistaa, joten laittakaa koulutukset, lomat ja muut tiedossa olevat poissaolot ennenkuin hän tekee vuorolistan. Nyt meni turhaksi puliveivaamiseksi ja viestien lähettämiseksi tuon vuorolistan takia. Ehkäpä hän muistaa sitten seuraavalla kerralla.

Töiden jälkeen oli sitten pt-tapaaminen. Kävi niinkun ajattelinkin eli iskias on pahentunut eikä pystytty tekemään kovin pitkää treeniä. Nyt on tämän ekan sopparin kaikki vuorot on käytetty, mutta eiköhän me jatketa sopimusta. Saisi vähän varmuutta kuntoutukseen ja uskallusta tehdä liikkeitä, nyt kun arastelen turhaan.

Huomenna ja keskiviikkona on ihan tarpeeksi koittelemusta kokopäivän koulutuksissa, saas nähdä miten kireenä hermot on sen jälkeen..

Lisäys.. Sain tuon käviämäärälaskurin lisätyksi. Kiitos vaan Heermanin Mikaelille ja Takalan Miikalle neuvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.