sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Lorvimista ja puuhastelua

Noihin kahteen sanaa tiivistyy aika hyvin tämän itsenäsyyspäivän aikataulu. Aamulla heräsin taas pirteänä aamukuudelta. Huomenna varmaan olen samaan aikaan ihan rättiväsynyt, mutta en näköjään viikonloppuna. Jussi käänsi vaan kylkeä, kun hiippailin olkkariin ja katsoin mm. kovalevyltä pari tallennusta.
Lorvailin sitten reilusti iltapäivän puolelle, ennenkuin sain itseni liikkeelle ja tein kuuden kilsan mittaisen kävelylenkin. Kiva oli kävellä hämärtyvässä illassa. Sen jälkeen piti sitten vähän leipoa, kun Jussin sisko miehensä ja ennenkaikkea pienen Beben kanssa tulevat kylään huomenna ja toivottavasti myös Iinu-koira on mukana.

Sain myös ne joulukortit kirjoitettua tänään ja paketoin viimeiset joululahjat. Tietty katsoin paraatia ja Linnan juhlaa. Tuntematon sotilas jäi tälläkertaa viimeiseen puoleen tuntiin ja samoin katsoin osittain sen Lindmanin Etulinjan edessä. Tuli vaan mieleen, että taitaa olla ainoa kirja, joka minulta on varatettu, tuo Linnan Tuntematon sotilas. En edes muistanut tuota tapahtumaa ennenkuin tuli asiasta äidin kanssa puhe. Toivottavasti kirja meni tarpeeseen ja löysi hyvän kodin. Minäkin sain siitä uuden tai oikeastaan vahemman version Jussin äidiltä. Tuota kirjaa ei kyllä voi ottaa millekkään matkalle mukaan, on se sen verran arvokkaan ja kuluneen näköinen kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.