sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Tonttuilua Tikkakoskella

Joulunpyhät on onnellisesti ohi. Lahjoja tuli kivasti, mm. fakiirimatto, hihatin, koru, yksi kirja (Mankellin uusin), suklaata jne. Sain myös lahjaksi kolme DVD-leffaa. Vissiin ole kasvanut aikuiseksi, kun ne leffat oli 101 Dalmatialaista, Joulutarina ja uusin Harry-Potter leffa. Vois samat leffa olla kova sana minua 20-vuotta nuoremmillekin ;)

Junamatka Jyväskylään sujui tälläkertaa ongelmitta, mitä nyt Muurame-Jyväskylä väli tultiin hiljaa ja tuossa tuli yli kymmenen minsan viivästys. Junassa taas kuulutukset ei toimineet, sentäs asemilla toimi. Kuntoiluputkikin katkesi sitten jouluna eli aattona ja joulupäivänä pidin ihan lepoa. Tapanina kävin reilun kolmen kilsan lenkin eli ns. Jyväsjoen koulun lenkin. Koulu on lakkautettu yli viisi vuotta sitten, mutta rakennus on onneksi pystyssä. Tänään kävin kävelemässä saman lenkin ja eka hiihto lenkki pariin vuoteen. Oli liian pitävät sukset, joten en uskaltanut sitten laskea sitä Tikkakoken purkkarin (pururata) ensimmäistä suhteellisen vauhdikasta ja jyrkkää alamäkeä. Kun pelkää susien tökkäävän kesken laskun, on parempi olla laskematta ja satuttamatta itseään.

Muuten lomat on kuluneet leffoja katsellessa, Tuulen viemää lukiessa, sukulaisten kanssa seurustellessa, hyvin syödessä ja saunassakin on tullut käytyä joka päivä. Viimeistään keskiviikkona sitten takaisin Helsinkiin.

2 kommenttia:

  1. Sinä sitten pääsit jo korkkaamaan pururadan tälle talvelle. Minun monot on vielä Karstulassa ja toiveissa olis, että ensi viikolla pääsee hiihtämään, kun alkaa talvilomakin. Hauskaa vuoden vaihdetta!

    RTTH

    VastaaPoista
  2. Tosiaan korkkaamaan ehkä sen satametriä siitä Luonskan rannan noususta (tai laskusta) siihen ensimmäisen mäen päälle. Me kun mennään tuonne purkkarille yleensä aina hiihtämällä eikä autolla.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.