tiistai 8. joulukuuta 2009

Koulutusta ja treenit alkaa nollista

Töissä meni sitten koko päivä koulutuksessa. On se tosi kivaa, kun kahden päivän koulutus puretaan meille päivässä. Ohjelma oli siis todella tiivis, mutta silti oli vähän ongelmia aikataulun kautta. Lisäksi kaikista asiantuntijoista ei vaan ole kouluttajiksi, ainakaan ison yleisön edessä. Ihan en loppuunasti voinut olla, kun alkoi yskityttämään ja hermotkin muistuttivat itsestään.

Tänään oli mun muuttolaatikot, tietokone ja puhelin muutettu takaisin omalle paikalle. Oli taas vaihteeksi ilmastointiremppa onnistunut eli edelleen puhaltaa liian kylmää ja mm. minun paikka oli kylmempi kuin ennen remppaa. Toivottavasti ei ala pahasti hujuttamaan se veto, muuten on taas paikanvaihto edessä. En vaan voi istua vetoisissa paikoissa. Yhden laatikollisen sain tavaroita puretuksi, mutta pari jäi huomiseen.

Tänään en pahemmin ehtinyt lähijunapysäkkien välejä kävellä, sillä oli viidenaikoihin treffit pt:n kanssa Satsin uusimmassa eli Tikkurilan keskuksessa. Vaikutti todella viihtyisältä ja hienolta paikalta.

Katsottiin tilanne eli lähdetään ihan nollatilanteesta. Pitää saada rankaan liikettä, ryhtiä parannettua ja muutenkin saada virheliikkeitä kuriin. Ei ole helppoa lähteä muuttamaan jo ihan perusjuttuja yli kolmekymppisenä. Mutta lupasi auttaa mua parhaani mukaan tässä kuntoutus-urakassa. Sovittiin seuraava tapaaminen ensi viikolle ja tehdään sitten seuraavat kahdeksan kertaa koskeva jatkosopimus.

On se hyvä kuitenkin käydä sellaisen kaverin ohjauksessa, joka jo tuntee mun liikuntahistoriaa ja luonnetta, vaikka kävisinkin samalla työterveyfyssarilla. Rahaahan tuonne menee, mutta tuskin töypaikkakaan kovin monta fysikaalista hoitoa tai lähetettä esim. omt-fyssarille korvaa.

Alkulämmittelynä siis 10 minsaa kuntopyörällä ja sitten salin puoella katsottiin mm. rangankeirto liikkeitä ja tein lopuksi työterveysfyssarin antamat liikkeet. Tälläviikolla olen saanut tuon jumpan tehtyä jokapäivänä, hyvä minä :) Palautetta Pt:ltä tuli siitä, että varon ehkä liikaakin. Ei sekään tee selälle ja takareidelle hyvää. Mutta parempi olla vähän varoivainen, kun ruveta tekemään liian kovaa treeniä. Vähän hermot ja lihakset ovat nyt illalla tuntuilleet, pitää taas ottaa buranan lisäksi panacodi, että pystyy nukkumaan.

Illalla sitten kokkasin meille sapuskaksi pastaa ja katsottiin kovalevyltä uusintana tuleva suosikkisarja eli taistelutoverit sekä vähän hauskempi komedia eli rillit huurussa. Nyt katsoin toisella korvalla tuota futista ja näyttää maaleja tulevan. Tässä pelissä olen kyllä Bajerin poikien puolella.

4 kommenttia:

  1. Kokeilemalla löytyvät varmaan jumppaliikkeisiin oikeat tehot ja määrät. Samaa mieltä, että kantsii aloittaa pienemmästä ja lisätä sitä mukaa kuin tuntuu että pystyy.

    Kunnon komedia piristää aina. Nauru on kyllä parasta terapiaa melkein vaivaan kuin vaivaan!

    T: KM

    VastaaPoista
  2. Nauru ja huumori on parasta terapiaa. Tosin viimeaikona on tuo huumori ollut aikalailla koetuksella. Välillä pitää olla niitä huonoja ja erittäin huonoja päiviä, että pystyy nauttimaan paremmista päivistä.

    VastaaPoista
  3. Nollista aloittaminen on mullekin tuttua puuhaa...tsemiä vaan.

    Terv. Pantse

    VastaaPoista
  4. Mutta aika harvalla treenit alkaa ihan siitä, että korjataan mahdollisia virheasentoja jne.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.