lauantai 17. huhtikuuta 2010

Hermokipuja, univelkojen nukkumista ja muuta höpinää

Ei sitten tuo alaselkä ja koivet tykänneet yhtään torstaisesta uimatunnista. Meni edelleinen yö todella katkonaisesti, vaikka tulikin kipulääke otettua. Jonkinmoisessa puolikoomassa meni siis eilinen työpäivä.

Sain myös tehtyä sen loma-anomuksen ensi viikon perjantaista eli siis hautajaisreisusta ja pomo myös sen hyväksyi. Tein myös loma-anomuksen tulevan kesän lomista, mutta ne hyväksytään sitten myöhemmin. Samoin sain kuulla, että se säädettävän pöydän asia on taas edistynyt eli nyt se on tilattu. Pitäisi loppukuussa olla sitten uusi pöytä. Toivottavasti on sopiva, ettei tartte taas paria kuukautta sitä odottaa.

Työpäivän päätteeksi kävin tyhy-tunnilla eli hierojalla. Käsittelyssä siis jalat ja aikamoisia jumeja oli taas päässyt lihaksiin. Tosin pakaroita ei pahemmin hierottu, sen verran kipeet ne oli ja oikea puoli kipuili jo ennen käsittelyä.

Töiden jälkeen oli vuorossa taloyhtiön yhtiökokous. Hyvässä sovussa ja erittäin vähällä keskustelulla päätettiin asioista. Yksi asia, minkä varten tuonne saattoin osa porukasta mennä, jätettiin edelleen hallitukselle lisäselvitystä varten. Vaikea tietysti sanoa tuota osallistujamäärän suurutta suuntaan tai toiseen, kun en aikaisemmin ole noissa yhtiökokouksissa käynyt. Se nyt mikään yllätys ollut, että vastikkeet tulee nousemaan... Puolitoista tuntia tuolla meni.

Sen jälkeen sapuskanlaitto ja vähän töllön katselua. Lisäksi äiteen kanssa tuli puhuttua siitä ensi viikonlopun aikatauluista eli varsinkin perjantaista on tulossa pitkä päivä, kun pitää ehtiä puoli kasilta Pohjanmaalle menevään junaan.

Muuten olin niin puhki päivän tapahtumista ja varmaan pari huosti nukuttua yötä vaikutti, että menin ysiltä ottamaan pienet päikkärit. Jussi sitten herätti minut yhdeltätoista eli ei muuta kuin vessassakäynti, iltapesut, kipulääke naamariin ja jatkamaan unia.

Aamulla nousin ylos sitten ysiltä eli sellaiset rapsakat 12-tuntia tuli nukuttua pois univelkoja tai levättyä. Ei oikein selkä edelleenkän hyvältä tuntunut. Aamulla katsoin formuloiden aika-ajoja ja onneksi taas Vettel & Webber kaksikko oli nopein. Toivottavasti sama tahti jatkuu huomisessa kisassa.

Tuon jälkeen mentiin kauppaan tuonne Malmin Cittariin ja varsinkin portaiden ylöskiipeäminen tuonne lähijuna-asemalle oli taas täyttä tuskaa. Muutenkin tuo kipu tuntui vaan yltyvän koko reissun aikana. Saatiin silti ostettua sapuskat ensi viikolle ja onneksi ei ollut mikään paha rysis kaupassa. Takasinpäin tultiin bussilla, kun ei ihan ehditty junaan.

En viitsinyt pitkään lepäillä, vaan lähdin vielä käymän kirjastossa, kun piti tänään palauttaa muutama kirja. Samalla lainasin uuden satsin ja lainasin muutaman kirjan uudestaan. Selkä oli mitä oli eli hidasta taapertamista tuo kävely oli. Ei sitten yhtään huvittanut mennä stokkalle hulluille päiville sinne tungokseen tönittäväksi ja tuupittavaksi.

Tuon jälkeen tuli vähän katsottua kovalevyltä tallennuksia, surfailtua netissä ja nukuttua päikkärit. Meni taas kuntoilujen suhteen suunnitelmat uusiksi ja saa taas lykätä haaveita paluusta spinning-tunnille. Niitä positiivisiä fiiliksiä pitää taas kaivamalla kaivaa, mutta tällaista tämä elämä joskus on.

Ai niin... Annille hyvää syntymäpäivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.