tiistai 27. huhtikuuta 2010

Vaihtoehtoreittejä

Juuri kun pääsin sanomaa, että on tullut nukutuksi muutama yö hyvin, eikös sitten viimeyö mennyt taas vähillä unilla. Tiedä sitten, mikä minua yöllä valvotti, mutta aamulla ainakin todella kovaa ääntä pitävä lintu haittasi nukkumista. Korkeintaan joku pari-kolme tuntia tuli nukutuksi viimeyönä.

Oli sitten aikamoisia käynnystysvaikeuksia aamulla, mutta pääsin lähtemään töihin suunnilleen samaan aikaan kuin eilen. Pääradan lähijunaliikenteessä oli poikkeusaikataulut eilisen junaturman takia. En sitten jaksanut selvittää poikkeusliikenteen aikatauluja ja lähteä kuitenkin täyteenahdettuun junaan, vaan menin suosiolla osan matkasta bussilla.

Työpäivä meni vaihteeksi enemmän tai vähemmän puolinukuksissa. Sain silti ihan kohtuullisesti töitä tehdyksi ja lisäksi oli pomon kanssa tilannekeskustelu. Hyvässä hengessä se keskustelu käytiin. Lisäksi katsottiin tulevan kesän + syksyn työtehtäviä.

Töiden jälkeen suuntasin sitten salille ja onneksi tuolla pätkällä lähijunaliikenne toimi normaalisti. Tänään oli ohjelmassa ensiksi kuntopyörällä polkemista ja taas tuli 40 minsaa poljettua, tosin mittarin mukaan matka oli vähän pidempi kuin viimeksi. Pitää vielä aikas paljon kiinnittää huomiota kadenssiin, kun ei se nopeampi tahti tule vielä automaattisesti. Tuon jälkeen vielä puolentunnin core-jumppa.

Kotiin tulin taas bussilla, toisin vähän eri reittiä tulevalla kuin eilen. Ainakin se on tullu todetuksi, että kyllä nuo lähijunat ovat pajon nopempia välineitä keskustasta kotiin kuin bussit siis silloinkuin junaliikenne sujuu normaalisti. Toisaalta saa sitten matkoilla luetuksi vähän enemmän, kun matka kestää pidempään.

Kotona sitten ohjelmasa oli kokkaamista, töllön katsomista ja netissä notkumista. Huominen ja ylihuominen päivä menevät sitten kurssien merkeissä eli ei pääse päivällä nettiin. Pitää siis mennä lähijunalla ja toivottavasti ne junat olisivat sitten pidempirunoisia.

Ei siis tarvitse ihmetellä, jos joku sattuu kommentin laittamaan eikä sitä missään näy. Ne siis ilmestyvät, sitten kun olen ne lukenut ja hyväksynyt. Tosin viimeaikoina tuo kommentointi on ollut hiljaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.