maanantai 5. huhtikuuta 2010

Ruuhkaa Mäkelänrinteellä

FG sitten onnistui tartuttamaan virtuaalisesti tuon unitaudin, kun nousin ylös tänän vasta puoli ysin aikoihin.

Aamupalan syömisen yhteydessä tuli katsottua taas kovalevyltä pois avausjakson Salvatore Toto Rinasta kertovasta minisarjkasta ja lisäksi sain katsottua illemmalla yhden keskenjääneen leffan (Kautokeinon kapina) ja pari jaksoa tänään tallennetusta Rillit huurussa sarjan maratonista.

Puolenpäivän aikoihin lähdin sitten kohti Mäkelänrinteen uimahallia. En tietysti lähtöhässäkässä hokannut, että tänään on pyhäpäivän liikenne. Onneksi sattui bussi tulemaan juuri sopivasti.

Olisi pitänyt lähteä vähän myöhemmin, sillä oli todella ruuhkaista Mäkelänrinteellä ja varoiteltiin jopa sitä, että naisten puolella pukkarit kaapit on kaikki varattu. Onneksi sentäs löytyi pukukaappi hyvin.

Tuli tänään räpiköityä 250 metriä ja lisäksi ohitin pari kertaa vanhemman mieshenkilön. En siis ollut hitain hitailijoiden radalla ;) Meni taas vähän paremmin kuin viimekerralla ja lisäksi nuo viikolla ostamain uimalasit vahvuuksilla toimivat todella paljon paremmin kuin ne edelliset. Pieneksi vinkiksi, optikolta saisi maksaa moninkertaisen hinnan verrattuna Stockan valikoimaan. Interitä tai Stadiumissa ei ollut valikoimissa kuin tavallisia uimalaseja.

Uimisen jälkeen vielä tunti vesijuoksua ja nyt minä olin puolestani ohittelija. Kummasti radat väljenivät. Tänään oli siis normaalisti hyppytelineiden vieressä vesijuoksijoille varatun radan lisäksi varattu sekä 8- että 9-radat. Hieman tuo vesijuoksu tuntuili takareidessä ja alaselässä.

Takaisin tulin taas bussilla, kun ei tarvinnut kovin kauan odotella. Kotona tuli otettua parin tunnin päikkärit. Lisäksi katsoin siis aikaisemmin mainitsemia tallennuksia ja myös töllöstä suoraan tulleita ohjelmia. Kirjaakin tuli tuolla uimahallireissulla luettua vähän eteenpäin ja netissä notkuttua joku tovi.

Huomenna pitäis taas jaksaa vääntäytyä duuniin, pitää vaan taas kaivaa motivaatio jostain. On näköjään jäänyt lomafiilis päälle ;)

2 kommenttia:

  1. Voimia ekaan työpäivään, se lomavaihde jää helposti päälle...:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tosin yllättävän nopeasti pääsi taas rutiineihin kiinni.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.