maanantai 26. huhtikuuta 2010

Töitä ja treeniä

Tänään piti mennä pidemmän viikonlopun jälkeen töihin ja tälläkertaa ei sentäs ollut niin vaikeaa töihinlähteminen kuin esim. viimeviikolla.

Töissä ei sen ihmeempää, mitä nyt minun puhelinvuoro vähän typistyi loppupuoleta, kun tuli vihdoin tänän se uusi säädettävä työpöytä. Muuten hyvä se uusi on, mutta pöytäpinta-ala pieneni aikas paljon. Lisäksi vahtimestarit kysyivät, että kummalle puolelle haluan jättää sen apupöydän. Ajattelin, että vanha paikka on hyvä. Päivänmittaan totesin, että niin ei kuitenkaan ole. Pitääkin pyytää vahtimestarit jokupäivä käymään ja vaihtamaan ne toisinpäin. Jotenkin vaan on helpompi ottaa tavaroita vasemmalta puolelta.

Töiden jälkeen suuntasin sitten salille. Vähän ennen sitä oli sitten sattunut se junaturma. En tosin siitä silloin muuta tiennyt kuin kuulutuksen, että junaliikenteessä on joitan häikkää.

Salilla tein 20 minsan reippaammanpuoleisen alkuverryttelyn vaihteeksi crosstrainerilla. Ihan hyvissä lukemissa sykkeet taas paukkui ja taisi tuon crossarin osalta keskisyke olla laitteen mukaan 153. Salin puolella tein pt:n laatiman ohjelman. Ihan hyvin sain tuntumaan lihaksissa, tosin muutamaan liikkeeseen pitää ensi kerralla laittaa vähän lisää painoja. Tälläkertaa ainakin omastamielestäni se eniten haastetta tuottava liike eli vipunosto + askelkyykky meni jo ihan kohtuullisesti. Loppuun vielä venyttelyt.

Kotimatka sujui sitten bussilla, kun oli pääradan lähiliikenne totaalisesti seis ja näytti niitä junia vielä kasin aikoihin illalla seisovan tuossa Puksun aseman lähettyvillä. Ei mikään kiva odotus ole varmasti ollut.

Käytiin siis tänään kaupassa hankkimassa tämän viikon sapuskat. Jopa yllättävän hyvin oli pienessä K-marketissa sekä leipiä että lihaa tarjolla vielä noin myöhään. Tietty aukkojakin siellä oli, mutta kaikki tarpeellinen saatiin ostetuksi.

Kotona sitten kokkaamista, töllön katsomista ja vähän netissä surffailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.