torstai 1. huhtikuuta 2010

Kiirastorstai

Tänään aamulla tuntui kivasti eilinen saliohjelma lihaksissa eli tiesi, että jotakin oli tehty. Kuntoilujen suhteen pidin parin minun nykykuntoon nähden kovemman treenipäivän jälkeen palauttavan päivän.

Aluksi tein kevyesti vartin kuntopyörällä ja sellaisella "nojatulimallilla". Sen jälkeen tein salin puolella muutaman liikkeen paineilmavastuslaitteilla ja muuten rankaan liikettä edellisen PT:n tekemän ohjelman mukaan ja muutaman liikeen työterveysfyssarin antamasta ohjelmasta. Kolmanneksi ohjelmassa oli vielä puolentunnin venyttelyjumppa. Varsikin tuo venyttely teki hyvää lihasjumeille. Tuon jälkeen kävin vielä saunassa ja suhkussa annoin koiville kylmä-kuumahoitoa. Pitää vielä illalla kokeilla tuota vinkiksi saamaa lämpögeeliä vielä vähän kipuileviin kohtiin. Sinaänsä huvittavaa, että tuossa apteekissa tuota geeliä oli myynnissä vain Ice power-merkkistä. Tämä on siis totisinta totta, eikä mikään aprillipila.

Jussikin intoitui tänään vähän testaamaan kopeaan eli kävi ensiksi lyhyen kävelylenkin ja sen jälkeen fillarilenkin. Sen verran tuosta fillaroinnista rakkaani innostui, että hän kävi vielä salilla polkemassa kuntopyörällä ja samalla reissulla vielä salin puolella yläkorpalle treeni.

Kotiin sitten kaupankautta. Kotona ohjelmassa edelleen tallennusten katsomista kovalvelyltä ja tietysti myös töllöstä tulevia ohjelmia, musiikin kuuntelua, lukemista, netissä surffailua ja päikkärit.

Ihan mielenkiintoista on ollut seurata aprillipiloja eri blogeissa ja mm. Juoksufoorumilla. Aika moni on ollut lopettamassa tänään juoksu-uraansa, tehnyt hyviä treenejä, alennuksessa erittäin halvalla juoksukenkiä tai muuta hauskaa luettavaa ;)

Lisäys.. Oikein hyvää pääsiäistä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.