tiistai 6. huhtikuuta 2010

Paluu arkeen

On se kumma, että lomalla herää virkeänä vaikka kuinka aikaisin kun taas arkiaamuna nukuttaisi vaikka kuinka ja pitkään. Lisksi vesisade kuvasi hyvin fiiliksiä. Toisaalta lumien sulamisen kannalta tuo sade teki vaan hyvää.

Aamupäivä meni taas sähköposteja lueskellesa ja poistellessa eli oli reilut sata lukematonta viestiä. Tosin osan viesteistä pystyi aika nopealla vilkaisulla suoraan deletoimaan. Sen jälkeen kävin pitkästä aikaa taukojumpassa eli ihan kiva viristys työpäivään tuollainen 10 minsan jumppa on. Iltapäivällä sain jo tehtyä vähän työasiota ja pari asiaa lähti eteenpäin.

Töiden jälkeen salille ja oli tänään kevyempi päivä, kun koipi taas parin edellisen päivän rasituksista kipuili. Kuntopyörää ehdin polkea vain vartin ja nyt vaihteeksi ihan kevyellä fiiliksellä eli en jaksanut kadensseihin tuojottaa. Lisäksi core oli ohjaajan sairastumisen vuoksi muuttunut venyttely-jumpaksi. Harvemmin tuollainen puolentunnin venyttely mikään huono asia on.

Illalla sitten katsoin töllöä, lueskelin ja surffailin netissä. Lisäksi sain viestiä tai itseasissa soitoin koskien sunnuntain Helsinki Half Srpingmaratonin huoltajatehtäviä. Ihan kiva fiilis lähteä uuteen tapahtumaan mukaan talkoisiin ja toivottavasti olisi edes kohtuullinen keli sekä juoksijoille että talkoolaisille. Ei varmaan ole monelle yllätys, että juomahuoltoon olen taas vaihteeksi menossa. Ei niitä taida tätä ennen olla kuin 19 ;)

Huomenna aamulla sitten parin tutun suositteleman Fyssarin käsittelyyn ja ilta menee taloyhtiön putkirempan hankesuunnittelun illassa. Tietty siinä välissä muutama tunti töitä.


Menasi jo tärkein unohtua eli onnittelut myös tätä kautta merkkipäivän johdosta veljelleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.