perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kevätlentsu

Niinhän siinä sitten kävi, että letsu pukkasi päälle. Kun ei kuumetta ollut, lähdin kuitenkin normaalisti duuniin. Aamupäivä meni puhelimessa, onneksi se ei pahemmin soinut. Lisäksi kävin kuuntelemassa työterveysfysioterapeutin lyhyen infotilaisuuden, kun on alkanut ja toisilla alkaa kohta tuo hektinen tallennusaika. Hyviä vinkkejä tuolta tuli ja pitäsi vaan muistaa tuohon ryhtiin kiinnittää huomiota. Iltapäivä menikin sitten näppärästi ilmoituksia tallentaessa.

Töistä lähtiessäni ei olotila ollut mikään paras mahdollinen. Vielä kun oli taas vaihteeksi junaliikenne tökkinyt päivällä pahemmin kerran, vaihdoin suosiolla bussiin. Tuli samalla käveltyä vähän enemmän kuin eilen ja myös vähän ihmeteltyä ja tulvivaa Vantaanjokea. Jussi oli käynyt kuvaamassa mm. Vanhakaupunginlahdella joen juoksua.

Saas nyt nähdä, mitä tuon sunnuntain puolimaran talkoiden suhteen käy. Järjestäjätaholta oltiin tänään yhteydessä noista mahdollisista kuljetuksista, mutta se tilanne on siis vielä täysin avoin. Jos huomenna on edes kohtuullinen olotila, voin sinne muutamaksi tunniksi mennä talkoilemaan, mutta jos olotila on samanlainen tai huonompi, sitten jää talkoot suosiolla väliin. Reitti kuitenkin menee kotikulmilta, joten voi olla että menen sitten kisaa katsomaan, jos vaan tolpillani pysyn.

Tsemppiä vaan kaikille tutuille joko huomiseen Karhuviestiin tai sunnuntain kisoihin joko maailmalla tai siten täällä Helsingissä!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kevätlentsu paranee pian! :) Miulla taisi tuo jo olla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minsku. Tänään ollut vähän parempi päivä, mutta taitaa talkoilut ainakin juomahuollossa jäädä väliin.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.