keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

PT-treeniä ja muuta höpinää

Niinhän siinä sitten kävi, että selkä vähän kipeytyi eilisestä treenistä. Ihan kohtuullisesti sain kuitenkin nukutuksi, kun otti ensiksi vähän troppia. Aamulla olin silti yllättävän väsynyt.

Töissä tuli oltua tänään vähän pidempään, kun oli vasta seiskalta treeni PT:n kanssa. Sitä ennen tein kevyesti 16 minsaa nojakuntopyörällä. Treenin tavoite oli saada sykettä ylös kuntopiiri tyylisellä treenillä. Jokaisella kierroksella oli neljä eri pistettä ja yhteensä viisi eri liikettä (siis yhdellä pistellä oli kaksi eri liikettä). Ihan hyvin lähti rapakuntoisella sykkeet nousuun ja toisella kierroksella ne pakkui jo 176:ssa. Kolmannella kieroksella hyydyin sitten ihan totaalisesti ja jätin suosiolla neljännen kierroksen väliin. Ehkä se on hyvä selällekkin, ettei ala liian innokkaasti tekemään liian kovia treenejä.

Sen jälkeen tehtiin muutama liike keskivartalolle, vähän rangankiertoja ja muutama venyttelyliike. Tuon jälkeen tein myös oman venyttelyohjelman. Saas nähdä, mitä selkä ja koivet tuosta treenistä tykkäävät. Saunan ja suihkun jälkeen suuntasin sitten kotiin. Kotona ohjelmassa oli syömistä, vähän töllln katsomista ja netissä surffailua.

Kirjoista sen verran, että tuli eilen postista tilaamani Tero Hyppölän omakustaiteinen omaelämänkerta eli 226 - Fyysinen kantti ja vielä omistusnimmareilla. Pitääkin tuo jossain välissä lukasta. Alice Munron viehättävä Kerjäläistyttö tuli tänään luetuksi loppuun. Pienen arpomisen jälkeen jatkan omien kirjojen lukua ja seuraavaksi vuorossa on jo jonkin aikaa kirjahyllyssä lukuvuoroa odottaneen Kiran Desain Menetyksen perintö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.