lauantai 3. huhtikuuta 2010

Sateinen lankalauantai

Tänään on tullut koko päivän vettä enemmän tai vähemmän kovasti. Ei se minua haitannut, sillä lumet lähtee ja kinokset painuu vaan nopeammin.

Aamulla heräsin jo seiskan aikoihin, kun en saanut taaskaan nukutuksi pidempään. Katsoin kovalevyltä tallennuksia sekä formuloiden harjoitukset. Sen jälkeen käytiin kaupassa ostamassa isompi satsi sapuskaa. Onnistui tälläkertaa ajoitus hyvin, sillä oli yllättävän väljää tuolla Malmin cittarissa ja oli yksi nopeimpia kauppareissuja.

Tuon jälkeen katsottiin sitten aika-ajot ja sade ja taktikointi pisti pakan aikas kivasti sekaisin. Huomisesta kisasta on tulossa ainakin lähtökohdiltaan mielenkiintoinen kisa ja toivottavasti myös on hyvä kisa.

Seuraavana oli vuorossa salireissu. Alkuun lämmittelin parikymmentäminsaa kuntopyörällä. Tälläkertaa tiputin pykälän vastusta, mutta kiinnitin huomiota enemmän kandenssiin (suomeksi pyöritysnopeus). Kivasti sykkeet paukkui taas aikamoisissa lukemissa ja hiki virtasi, mutta fiilis oli todella hyvä ja flikka yhtä hymyä.

Lämmittelyn jälkeen tein vielä PT:n ohjelman salilla ja siihen meni noin 50 minsaa. Sai tuollakin muutamaan liikeeseen tai sarjaan lisätä vähän painoja. Yhteen liikkeeseen olisin lisännyt painoja, mutta oli ne seuraavat painot varattu ja kahden kilon lisäys/käsi olisi ollut vähän liikaa. Hyvä fiilis siis säilyi, kun pystyy salin puolellakin jotain tekemään ja käsivoimatkin alkavat vähitellen palautumaan. Loppuun tutusti venyttelyt.

Tuolta mentiin sitten Jussin vanhempien luokse kyläilemään ja myös Jussin sisko perheineen tuli kylään. L-bebe on taas kasvanut, mutta Iinu-koira ei nyt ollut mukana. Tuli taas syötyä hyvää ruokaa ja varsinkin se lampaanpaisti oli todella ihanan mureata ja maukasta *nam*. Ei tarvinnut illalla mitään napostella tai syödä, sen verran hyvin tuli tuolla tankattua :)

Pääsiäisloman kirjaprojetki eli Mario Vargas Llosan Vuohen juhla tuli luettua jo tänään loppuun. Ajatuksia herättävä teos diktatuuriasta ja siitä selvytymisestä. Seuraavan lukuvuorossa on omasta kirjavalikoimastani toivottavasti yhtä puhutteleva ja ajatuksia herättävä kirja eli Toni Morrisonin Minun kansani, minun rakkaani.

Illalla sitten katsoin töllöä, kuuntelin musiikkia ja surffasin netissä. Onneksi vielä on pari vapaapäivää jäljellä, mutta voisi tätä lomailua vielä jatkaa. Ainakin on tullut tämän loman aikana hyvä irtiotto töihin, eikä tulevat työkiireet ole ennen tätä kirjoitusta pahemmin mielessä pyärineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.