keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Verikoikeita, treeniä ja takkuista menoa raiteilla

Tänään aamulla suuntasin Meilahden sairaalaan seurantaverikoikeisiin. En ihan suunnitellussa aikatalussa saanut itseäni liikkeelle, mutta kuitenkin vain vähän myöhässä. Tälläkään kertaa ei sitä viittä putkiloa verta saatu yhdellä kertaa vaan tarvittiin kolme piikinpistoa. Onneksi olin parista huippaskerrasta oppinut sen, että pyysin suosiolla päästä makuulle.

Tuon jälkeen suuntasin töihin ja kävin esimieheni kanssa alustavasti puhumassa siitä ensi viikon mahdollisesti tarvittavasta lomapäivästä. Sain siihen suostumuksen, vaikka meidän osastolla onkin suositus, ettei huhtikuussa pahemmin lomia pidetä, tuon on kuitenkin ns. poikkeustapaus. Muuten töissä ei mitään ihmeempää tapahtunut ja sain taas tuota urakkaa eristettyä vähän enemmän kuin alunperin ajattelin.

Töiden jälkeen suuntasin sitten salille. Ensiksi tein 25 minsaa kuntopyörällä ja vähän reippaammin kuin maanantaina. Sen jälkeen oli treeni PT:n kanssa. Katsottiin ensiksi läpi ne edellisen kerran liikkeet ja yhteen liikkeeseen tuli laitteen rempan takia korvaava liike. Sain hyviä palautteita muutamista liikkeistä ja kehuja siitä, että olin lisännyt painoja liikkeisiin. Tuon jälkeen tehtiin tuohon sarjan loppuun kolme liikettä. Seuraavalla kerralla on tiedossa syketreeni. Tuon jälkeen vielä venyttelyt.

Kotimatka ei sitten sujunut kommelluksitta, kun oli taas junien ohjauslaitteissa vikaa. Päästiin peräti Oulunkylän asemalle ennenkuin liikenne hyytyi. Vähän aikaa tilannetta ihmeteltiin, mutta sitten päätin kävellä kotiin. Onneksi tuosta ei ollut kuin kolmisen kilsaa matkaa. Tuli vähän suunniteltua enemmän liikuntaa tänään, mutta ei se pahaakaan tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.