sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Sumuinen pääsiäissunnuntai

Tänään tuli nukutuksi vähän pidemään eli heräsin joskus puoli kasin aikoihin. Oli tänään aamulla aikamoisen sumuinen keli ja välillä vettä tihuutti. Olisi vaan saanut sataa enemmän, että olisi lähtenyt enemmän lunta ja jäätä. Hyvä tuokin on :)

Aamulla katsoin taas tallennuksia kovalevyltä, on niitä sitte aikapaljon kertynyt. Varsinkin sarjoja olen saanut hyvin tämän pääsiäisloman aikana katsottua, mutta leffojen osalta olisi voinut olla vähän parempi tahti. Saatiin sentäs pari leffaa pois ja eiköhän huomenna ainakin yksi keskenoleva leffa tule katsotuksi loppuun.

Jostain syystä jäi viimeyönä yöunet sen verran vähille, että reilun tunnin ylhäälläolon jälkeen piti mennä ottamaan päikkärit. Saas nähdä, miten tuohon arkirytmiin pääsee käsiksi, kun duunissa ei päikkäreitä nukuta. Onneksi ensi viikolla on vaan nejä työpäivää eli ns. pehmeä lasku.

Sitten oli vuorossa formulakisa. Oli paljon tylsempi kisa, kun etukäteen odotin, eikä sitä vettä sitten ajatellut. Onneksi sentäs Vettelin auto kesti maaliin asti ja tuli se kaivattu voitto. Samoin Ruusuvuoren Nikon kolmassija oli hieno saavutus :) Samoin muu kärkiviisikko oli sellainen, kun vähän etukäteen toivoinkin. Laareneitten nousu, varsinkin Hämsterin osalta, olisi saanut jäädä minusta vähän pienemmäksi ja varsinkin siitä sääntörikkomuksesta olisi pitänyt tulla kovempi tuomio. Jos periaatteessa kaksi kertaa linjanvaihto on sallittu, nyt selvittiin neljästä vaihdosta vain varoituksella. Jos tuo tilanne olisi ollut toisinpäin, varmasti Petrov olisi saanut paljon kovemman rangaistuksen.

Formuloiden jälkeen lähdin vaihteeksi kävelylenkille. Tälläkertaa pukeutuminen onnistui paremmin, eikä ollut niin kuuma, vaikka asteita olisin vähemmän kuin toissapäivänä. Tein vähän pidemmän lenkin kuin parina viimekertana ja ajattelin että kilsavauhti on suunnilleen sama. Oli kiva yllätys, että kilsavauhti oli edellisestä kerrasta parantunut :) Tosin nyt en sählännyt sen ajanoton kanssa, joten edellinen oli arvio. Kiva silti, että lähes 11 kilsan lenkki menee alle kahteentuntiin :) Tosin tuo reitti on suhteellisen tasainen, joten jossain Jyväskylässä lenkkiin menisi varmasti vähän kauemmin.

Ihan täydellisesti ei tämä lenkki mennyt, sillä noin puolisen kilsaa ennen kotiovea alkoi päkiöissä tuntumaan kipeältä ja pelkäsin jo, että tulee rakkoja. On siis pitänyt kävellä kantapäillä, sillä sen verran hellät nuo päkiät ovat. Saas nähdä, mikä on huomenna niiden tilanne. Voi siis olla, että huomenna on tiedossa uimahallireissu.

Illalla sitten lueskelin vähän tuota Toni Morrisonin kirjoittamaa kirjaa, katsoin töllöä, kokkasin, surffasin netissä ja kuuntelin musaa.

2 kommenttia:

  1. Mie en oo pahemmin katsonut formuloita sen jälkeen, kun Senna kuoli. Olin silloin pieni tyttö ja se mies oli minulle kaikki kaikessa.:)

    VastaaPoista
  2. Heistä, jotka ei minua niin hyvin tunne, tämä saattaa kuulostaa vähän uskomattomalta, mutta on silti totta. Meillä nuo formulat oikeastaan ainoa urheilulaji, mitä mies seuraa enemmän ja intensiivisemmin kuin minä.

    Olihan se Sennan kuolema kauhea asia, tosin itse olin silloin Prostin fani.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.