tiistai 13. huhtikuuta 2010

Seisovaa ilmaa

Jotain kumman univajetta on olemassa, sillä tänäänkin olisi nukuttanut pidempään. Aamulla oli viimeinen tapaaminen työterveyspsygologin kanssa ja oli helpottavaa puhua ulkopuoliselle ja ammatti-ihmiselle mm. tuosta suru-uutisesta. Lisäksi tuli puhuttua muutamasta epäkohdasta töissä. Sain lopuksi häneltä palautetta, että ensimmäisestä tapaamisesta on edistystä tapahtunut ja olen tehnyt itseni kanssa paljon töitä. Kaikenkaikkiaan tilanne on paljon parantunut, vaikka kaikenlaisia haasteita on tähän alkuvuoteen sattunut.

Töissä olin tänään vähän myöhemmin, mutta sain silti tehtyä tehokkaammin töitä kuin eilen, kun ei niin pahasti iltapäivällä nukuttanut. Hieman huvitti se tilanne, että meidän vetoisasta ja kylmästä maisemasta on nyt tullut se paikka, missä on liian kuumaa ja ilma seisoo. Vastaavasti kuumuudesta kärsineet maisemat ovat nyt kärsineet vedosta ja kylmyydestä. Se hyvä tai edes kohtuullisen tasainen ilmanlaatu taitaa olla tuossa talossa aika mahdoton tehtävä.

Töiden jälkeen menin sitten salille. Tänään tein puolituntia crosstrainerilla ja yllätyksekseni koivissa ei ollut mitään tuntemuksia. Saas nähdä, mitä ne reagoi illan ja huomisen aikana. Pienen tauon jälkeen kävin vielä puolituntia kestäneessä core-jumpassa.

Illalla oli ohjelmassa ruuanlaittoa, netissä surfailua ja töllön katsomista. Lisäksi äitini soitti alustavasti tuosta kummitätini hautajaisten ajankohdasta. Vähän näyttää siltä, että jää tuo Hiekkaharkun 6-tunnin kisan talkoilut tänäkin vuonna väliin. Aikataulu vahvistii loppuviikolla.

Huomenna pitäisi muistaa aamulla käydä seurantaverikoikeissa Meikussa ja illalla on taas treeni PT:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.