keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kuntoilua ja shoppailua

Tänään heräsin taas joskus seiskan aikoihin. Ihan hyvä juttu tuo oli, kun oli aamupäivälle sovittu tapaaminen PT:n kanssa. Ennen treeniä ehdin tehdä 25 minsaa kuntopyörällä ja tälläkertaa kiinnitin vähän enemmän huomiota kadenssiin (suomennettuna pyöritysnopeuteen). Pitää jatkossa tiputtaa vähän tuota vastusta, että saa tuon kandenssin vähän paremmaksi. Ihan kivasti sykkeet sai tuossa nousemaan.

Pt:n kanssa tehtiin sitten salinpuolella treeni eli lisättiin ohjelmaan jalkaprässi, yläselkäliike, rintaprässi, askekyykky + hauskääntö/vipunosto (eli toisella jalalla tehdään ensiksi hauskääntö ja sitten toisella vipunosto ja sitten toisinpäin) sekä ojentajat. Pääsäöisesti sain edelleen kehuja liikepuhtaudesta, mutta muutamassa liikkeessä hyvä vinkkejä. Varsinkin sarjojen lopussa alkaa liikepuhtaus hajoamaan ja varmasti lihasjumit ja ennekaikkea tuo pitkä tauko mm. saliohjelman teon suhteen vaikuttaa todella paljon.

Vanhasta ohjelmasta pidettiin mukana vatsaliikkeet, lantionsilta ja rangankierrot jumppakepillä. Tein nuo liikkeet vielä tuon treenin jälkeen + venyttelyt, joten kuntoilua tuli tällepäivälle tunti ja 45 minsaa. Ihan hyvin rapakuntoiselta kuntoilijalta ja sen on huomannut, että käsivoimiakin on vähän tullut takaisin. Seuraavaa tapaamista jouduttiin siirtämään viikolla eteenpäin, kun ensi viikolla on taloyhtiön kokous liittyen purkirempan hankesuunnitteluun. En kovin aktiivisiesti ole noihin koukouksiin osallistunut, mutta tuo putkiremppa on sellainen asia, että siitä haluaa kaiken mahdollisen informaation.

Tuon jälkeen kävin vähän shoppailemassa mm. kuntoiluvermeitä (eipäs helpoteta juoksufoormin kysymystä), pari kirjaa eli Ian McEwanin Vieraan turva ja Joyce Carol Oatesin Haudankaivajan tytär. Kumpikin kirjalija kuuluu tuohon erittäin suureen suosikkikirjailijan ryhmään. Tosin Oatesilta olen lukenut tähänmennessä vain yhden kirjan eli Putoksen.

Lisäksi ostin myös vään borskua, kun on pääsiäiseksi tarkoitus tehdä appelsiinibroileria ja tuolla "kitumarketissa" oli tarjolla vaan sellaisia hervottomia perhepakkauksia.

Oli muuten tänään kunnon kevätilma, kun aamulla oli ihana auringonpaiste ja päivällä tuli vettä kaatamalla. Kivasti siis lähti lumia päivän aikana ja tieden varrella olevat kinoksetkin ovat sulaneet ihan silmissä. Jalkakäytävät ja kevyenliikenteen väylät alkavat olla aikalailla sulat. Onneksi en sentäs pahemmin kastunut tuolla shoppailureissulla.

Kotosalla katsoin tallennuksia kovalevyltä ja tietysti myös töllöstä tulleita ohjelmia, luin kirjaa, surffailin netissä ja otin päikkärit. Kirjaprojekti on itseasiassa nyt kivasti edellä tavoitteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.