keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Asiat edistyvät

Tänään työpäivä alkoi vähän dramaattisemmin kun töihintullessa näin kolleegan, joka oli saanut astmakohtauksen. Onneksi oli myös muita paikalla ja se meni ohitse. Aamulla oli sitten sähköpostiin tullut viesti siitä, että tänään lähdetään sitten katsomaan sitä pöytää. Ei siinä hirveästi ehtinyt mitään töitä tehdä ennen tuota keikkaa.

Ei ihan nappiin kaikilta osin mennyt tuo keikka, kun oli toinen liike muuttanut Helsingin keskustaan. Toinen liike sentäs oli entisellä paikallaan ja saatiin hyvää palvelua. Vaikka sitä minulle ehkä tulevaa mallia tuolla ei ollutkaan, pääsin testaamaan pöytien säätöjä. Siis lähinnä sitä, että meneekö pöytä riittävän alas ja myös se pöydän väri eli suunnilleen samanvärinen kuin nykyinen. Työsuojeluvaltuutettu sitten pyysi lähettämään muutamasta vaihtoehdosta tarjouksen ja sen jälkeen katsotaan tilanne.

Tuon reissun jälkeen sitten takaisin pöydän ääreen. Iltapäivällä ohjelmassa oli tunnin koulutustilaisuus, muuten tein rekisteröintejä ja tuurasin ryhmäkaveria vähän aikaa puhelimessa. Piti myös olla tänään tyhy-tunti eli hierojalla käynti, mutta oli varauksia niin vähän, että se peruttiin tältä päivältä.

Kotiintullessa vaihdon junasta bussiin ja kävelin taas vähän kaumpaa kotiin. Illalla sitten jo vähän aikaa odottelin uuden PT:n soittoa. Se soitto tuli vähän myöhemmin kuin odottelin. Saatiin asiat juteltua ja sovittiin tapaaminen ensi viikkoon. Nyt tulee vähän erityylinen henkilö pt:ksi ja on tälläkertaa nainen. On varmasti erilainen tyyli kuin edellisellä PT:llä, mutta ei se välttämättä huono asia ole. Mielenkiinnolla ja innolla odotan yhteistyötä, varsinkin kun nyt tuntuu siltä, että pääsee paremmin treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.