perjantai 26. maaliskuuta 2010

Lomafiiliksissä.

Tänään oli vika työpäivä tässä kuussa, kun pitää nuo jäljelläolevat lomat pitää poissa. Meidän osastolla kun tuo huhtikuu on sen verran kiireinen, että silloin ei saa kuin hyvillä perusteilla pitää lomaa. No yhden lomapäivän jätin ensi kuulle eli vapunaatoksi.

Päivä meni papereita pyöritellessä, tilastoja ja työajanseurantaa tehdessä sekä paria kolleegaa neuvoessa. Sen verran salasta tuo duuni on, että ei siitä pahemmin saa hiiskua. Ennen lomillelähtöä kävin vielä pitämässä tyhy-tunnin eli hierojalla. Edellen on kovissa aikamoisia jumeja ja varsinkin ne lonkanulkokiertäjät on sen verran kipeet, ettei niitä pahemmin pääse hieromaan. Osui vielä kolmikosta "kovakouraisin" kaveri tänään hierojaksi. Seuraavankerran sitten töihin pääsiäisen jälkeen ja sitten on taas aikamoinen urakka edessä.

Kotona sitten tutut puuhat eli sapuskanlaittoa, netissä surffailua ja töllönkatsoa. Lisäksi soitin eräälle työkaverille, joka on ollut jo jonkin aikaa saikulla ja sairasloma jatkuu ainakin kuukauden. Kiva oli vaihtaa kuulumisia ja toivottavasti hän sai tuosta lisätsemppiä toipumiseen. Sää oli tänään keväisen sateinen, eikä minua tuo sade haitannut yhtään. Päinvastoin lumenalta oli päivänaikana paljastunut lisää asfalttia. Tekee vaan hyvää toipilaalle, kun ei tartte jäisillä jalkakäytävillä/kevyenliikenteenväylillä taiteilla tai sohjossa tarpoa.

Saas nähdä, miten tuo Jussin jalka toipuu, sillä edelleen on turvotusta. Itse vähän epäilen, että ei vielä ensi viikolla tuolla jalalla mennä töihin. On se kuitenkin sen verran fyysistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.