tiistai 16. maaliskuuta 2010

Töitä ja onnistunut jumppakokeilu.

Aamulla lonkanulkokiertäjä taas muistutti sen verran olemassaolostaan, että piti ottaa kipulääkettä. Pääsin sentäs aikaisemmin töihin kuin eilen ja tälläkertaa vaihteeksi bussi + lähijunayhdistelmällä. Nyt onnistui ajoitus sen verran hyvin, että ehdin aikaisempaan junavuoroon kuin juna-juna yhdistelmällä.

Aamupäivällä piti olla koulutusta tai paremmin sanottuna vanhan kertausta, mutta se oli peruttu, kun ei ollut pahemmin osallistujia. Ei vaan sana ollut minua tavoittanut, no onneksi koulutustila oli suhteellisen lähellä eli en siinä pahemmin aikaa menettänyt. Huomenna sitten paremmalla onnella vastaavaan tilaisuuteen.

Aamupäivällä tein eilen asiakaspalvelusta tulleita tapauksia, kun se eilen oikutellut ohjelma suostui vihdoin toimimaan. Yhtä tapausta en tosin löytänyt, joten piti laittaa se asiantuntijoille selvittelyyn. Lisäksi sain rustattua pitkän tekstin yhteen vaativampaan oikaisuvaatimukseen ja sekin meni vielä eteenpäin käsittelyyn. Sain tosin tuosta sentäs tilastoa tehdyksi. Iltapäivällä sain siten vähän edistettyä tuota verkkokurssia eli yksi osa-alue tuli taas suoritetuksi. Harmittava laskuvirhe sinne tehtävään tosin näytti jääneen, vaikka ne pääperiaateet tajusinkin oikein. Maisemakonttori ei kuitenkaan ole mikään ideaalipaikka tuollaiseen opiskeluun, kun ei pysty niin hyvin keskittymään kuin omassa huoneessaa.

Työpöytäjutun osalta tilanne on edelleen auki eli joko mennään huomenna katsastamaan niitä tai sitten menee ensi viikkoon. En saanut tuohon varmuutta vielä tämän päivän aikana, kun lähdin vähän aikaisemmin töistä.

Töistä sitten suuntasin salille ja tälläkertaa oli vähän erilainen ohjelma kuin viimeaikoina. Aluksi puolituntia kuntopyörällä, sen jälkeen 20 minsaa kevyesti salin puolella lähinnä jalkoja ja käsiä. Lopukssi ohjelmassa oli ensimmäinen jumppa eli puolentunnin keskivartalolihaksiin painottunut core-jumppa. Tuo jumppakokeilu meni paljon paremmin kuin mitä osasin edes ajatella :) Ainoastaan käsilihasten voimien hupeneminen marraskuusta tuolle tasolle kuin se nykyisin oli pieni järkytys. Eiköhän tuohonkin asiaan saa muutosta tässä kevään aikana, jos ja kun vaan pysyn muuten kunnossa.

Tänään sain myös varmuuden siihen, että PT vaihtuu, mutta uuden PT:n nimeä ei vielä ollut tiedossa. Kuulemma pitäisi huomenna tuon asian selvitä. Saas nähdä, että onko entuudestaan tuttu henkilö vai joku uudempi tuttavuus.

Salireissun jälkeen kotiin kävellessäni tuli taas pari tuttua juoksiaa takaa ohi ja tälläkertaa he hoksasivat moikata. Oli kiva nähdä ohimennen P & T ja toivottavasti terveiset meni perille :)

Kotona sitten sapuskanlaittoa eli makaroonilaatikon kokkausta ja tietysti myös syömistä, netissa surfausta ja töllön kasomista. Kirjojen suhteen sain Christian Jacq:n Tutankhamonin arvoituksen luetuksi. Nyt vuorossa on taas kirjastosta lainaamani kirja eli Jussi Siirilän Juoksija. Muutenkin oli kiva uutinen tässä alkuviikosta eli kirjastot olisivat poistumassa lakautettavien kohteiden listalta. Kyllä sitä näköjään voi tekemällä vaikuttaa kummasti asioihin.

5 kommenttia:

  1. Pitäis kans aloittaa tuo salilla käynti, jos vaikka ton polvileikkauksen jälkeen... Auttais varmaan siihen ettei ko. vamma niin helpolla enää uusiutuisi.
    Mulla muuten lukusalla Sieppari ruispellossa.

    VastaaPoista
  2. Kuntoutusvaiheessa esim. vesijuoksu/uinti ovat hyviä lajeja.

    Muistaakseni olen tuon sieppari ruispellossa lukenut joskus viimevuosituhannella. Ei varmaan haittaisi, jos sen joskus uudestaan lukisin, mutta on vaan niin paljon hyviä lukemattomia kirjoja.

    VastaaPoista
  3. ... ja edellisen veisasi siis KM :)

    VastaaPoista
  4. Ihmeen nopeasti voimat katoavat käsivarsista. Ahkerasti minäkin kävin treenaamassa habanosseja syksyllä, mutta nyt kun aloittelin uudelleen, tuntui, että pelkät nahat olivat jääneet jäljelle :(

    VastaaPoista
  5. Tosin onneksi voimaa saa treenamalla takaisin esim. kantamalla kauppakasseja, jos ei salille viitsi lähteä treenaamaan tai omista käsipainoja.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.