perjantai 12. maaliskuuta 2010

Perjantaita

Työviikko taas onnellisesti ohitse. Eilen illalla olin senverran sippi, että en jaksanut bloggailla lainkaan. Tosin tuleva viikko on vieläkin pahempi tai kiireisempi, saas nähdä miten siitä selviää.

Tänään oli ohjelmassa töissä opiskelupäivä. Tuli ilmottauduttua ja pääsin yhdelle verkkokurssille. On meillä ollut verkkokursseja tarjolla jo jonkin aikaa, mutta nyt oli sellainen aihe, mikä oli mielenkiintoinen ja mihin tarvitsin koulutusta. Noissa verkkokursseisa on se hyvä juttu, että saa itse päättää opiskelupäivät.

Iltapäivällä oli vuorossa vielä tämän viikon ensimmäinen tyhy-tunti eli hierojalla käynti. Käsittelyssä koivet ja oli taas aikamosta kidutusta tuo hieronta. Jumeja löytyi ja taisi myös olla jossain lihaksissa jonkinasteista tulehdusta. Saas nähdä, miten huomenna pääsee ylös sängystä.

Ilmat on olleet kivan keväiset ja aurinkoiset. Tosin jakakäytävät on aikamoista sohjo-paskaa tai sitten todella inhottavan jäätäviä ja saanut tosissaan taiteilla, että pysyy pystyssä. Ei oikein koivet ole moisesta taiteilusta. Tänä aamuna tuli vielä lisää räntää taivaalta.

Töiden jälkeen käytiin kaupassa ja ostettiin taas se isompi ruokasatsi. Muuten ohjelmassa oli ruuanlaittoa, töllön katsomista ja netissä surfailua. Huomenna pitäis taas käydä salilla ja samalla käydään rakkaani vanhempien luona vierailulla. Myös Jussin sisko perheineen tulee tuonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.